REPO

Nu stiu cum sunteti voi, insa mie imi plac la nebunie serialele astea in care desi sunt prezentate niste povesti reconstituite, sunt totusi niste povesti extraordinare. Imi place adrenalina si faptul ca toata lumea se poarta atat de firesc… Sunt niste actori foarte buni si apreciez spectacolul chiar daca este unul reconstituit. Nu se compara cu reconstituirile de la noi care sunt de altfel niste mizerii.

Afacerea lor se rezuma la recuperarea de masini ai caror proprietari au ramas in urma cu ratele. E ceva destul de normal sa cumperi masini in rate in SUA si peste tot in lume, doar ca unii nu pot sa plateasca ratele la timp sa nu vor. Bineinteles, atunci cand echipa vine sa ridice masina iese cu circ. Asta da circ, nu ce vezi pe la noi prin Romania pe la TV.

De ce imi place circula mericanilor? Imi place pentru ca este unul creativ, nu atat de banal ca la noi. In Romania circul se rezuma la bataie si injuraturi, altceva nu mai stim. Din aceasta cauza nici nu ma uit la TV. Cred ca e mai ok sa urmaresti un circ creativ de cat unul care nu-ti spune nimic nou. Scenariile REPO sunt atat de bine puse la punct si atat de diferite incat nu ai cum sa nu-ti doresti sa vezi alte episoade.

Va las sa urmariti un episod si cu siguranta o sa vreti sa urmariti mai multe dupa. Eu nu sunt genul care sa se uite la filme, insa cred ca nu e peirdere de vreme sa urmaresti aceste sezoane. 20 de minute cat tine un episod nu e problema.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.