Ai nevoie de lenjerii pentru hoteluri?

Iata de unde poti cumpara cele mai frumoase lenjerii pentru hoteluri

Am mai discutat noi despre sistemul hotelier din Romania dar si despre cel din strainatate. Desi multi au impresia ca in strainatate e mai roz situatia, ei bine, depinde… nu e chiar asa. Ideea e destul de simpla si cred ca toata lumea a inteles-o. Nu putem sa facem turism cu jumatati de masura si acest lucru trebuie sa se sfarsasca odata pentru totdeauna.

Ce inseamna turism cu jumatati de masura?

Indraznesc sa il numesc turism cu portia din cauza faptului ca nu exista hotel in tara asta care sa furnizeze intocmai calitatea serviciilor corespunzatoare stelelor sale. Deci cu alte cuvinte daca stai la un hotel de 3 stele o sa te simti ca si cum ai sta la doua sau una, daca stai la 5 stele cu siguranta calitatea va fii mai buna, insa se va intampla ceva 100% care te va face sa te gandesti serios daca mai vrei sa revii sau nu.

Jumatati de masura inseamna sa ai lenjeriile rupte la pat sau patate, inseamna sa nu ai un prosop curat in baia camerei sau sapun. Eu inteleg ca in Romania se fura prosoapele din baie si sapulul, insa asta nu e o scuza pentru patronii de hoteluri sa nu cumpere altele. Cu lenjeriile de pat la fel, au obligatia sa le schimbe o data la cateva luni complet, nu doar sa le spele. Se gasesc lenjerii pentru hoteluri la pret destul de bun pe internet, asa ca nu le plang de mila investitiei.

Patronii in general fug de investitii ca necuratul de tamaie, cand e vorba de dat bani nu se incumeta deloc si acesta este motivul principal pentru care avem parte de un turism cu jumatati de masura. Chiar daca ma duc in alt oras si ma cazez la hotel ma pot considera turist, de ce nu? Sunt strain in orasul respectiv indiferent de motivul pentru care sunt acolo. Stiu ca de obicei termenul de turist este asociat acelei persoane care vine in scopul de a vizita.

Cred ca ar trebui niste legi mult mai stricte in acest sector al furnizarii de servicii hoteliere sau turistice, cum vreti sa le numiti. Sa nu mai existe hoteluri care sunt deficitare la capitolul servire sau primire. Sa nu mai existe patroni care se feresc sa investeasca in lucruri elementare. Avem nevoie de furnizori de servicii seriosi..

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.