Youtube a schimbat playerul

Cei de la Youtube iar incep sa-si bage coada prin site

Ultima data cand s-a schimbat ceva pe la Youtube in materie de design a iesit cu mare circ si scandal, utilizatori nemultumiti si asa mai departe. E drept, de data asta nu s-a schimbat nimic la tema sau aspectul site-ului in general, s-a schimbat doar grafica playerului. Un urma cu cativa ani cand s-a schimbat interfata, nimanui nu i-a placut cea noua pentru ca nu era considerata atat de user friendly precum cea veche. Astazi sunt de aceeasi parere, noua interfata nu e chiar user firendly.

Youtube obisnuit sa schimbe jocul fara sa anunte

Nu este prima data cand cei de la Youtube ne trantesc cate o schimbare peste noapte. Cred ca merg pe ideea: e site-ul nostru si face ce vrem noi. In regula, nimic de zis, insa ar fii frumos mai intai sa ceara parerea utilizatorilor, dupa sa schimbe. Un site atat de popular nu a valoreaza nimic fara utilizatorii sai. Asa au facut si in urma cu cativa ani dupa cum va povesteam, cand ne-au bagat pe gat noua interfata considerata de cacat din trecut pana in prezent.

Youtube schimba lucrurile pentru a se adapta

Anumite schimbari in Youtube sunt destul de necesare caci pe masura ce avansam ca si tehnologie, ne vom lovi tot mai des de nevoia de viral. Cei de la Google trebuie sa asigure faptul ca unele clipuri, cele de buna calitate au ocazia sa se bucure de locuri fruntase, astfel, Youtube promoveaza contentul de calitate. Publicul este cel care transaza calitatea, asa ca nu e de mirare de ce unele clipuri ajung atat de populare. Curios cum se vor schimba lucrurile pe la Youtube in urmatorii 10 ani, caci parca au implinit vreo 10 de curand.

Capture

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.