Stiai ca poti cumpara produse bisericesti online?

Gasesti produse bisericesti online la preturi destul de bune

Se pare ca biserica romana refuza sa stea departe de tehnologie. Am auzit de multe ori de la diversi preoti faptul ca televizorul este unealta satanei, ca internetul la fel este un lucru foarte rau si asa mai departe. Iata ca biserica incepe sa se desprinda putin din Evul Mediu si sa se adapteze la nou, fara sa mai interpreteze in mod gresit tehnologia.

Nu putem sa ne ascundem de avansul tehnologic oricat am incerca, oricat ne-am dori. Cei care incearca acest lucru trebuie eventual sa se duca sa traiasca in padure, altfel vor fii acaparati de tehnologie cu sau fara voia lor. Acuma, trebuie sa recunoastem faptul ca de fiecare data cand s-a inventat ceva, s-a inventat un lucru folositor, nu o aiureala. Tehnologia ne face viata mai usoara.

Faptul ca exista produse bisericesti online este dovada schimbarii

Este cel mai bun exemplu pe care il putem da atunci cand cineva ne intreaba daca biserica evolueaza odata cu tehnologia. Desi o parte a bisericii si-ar dori sa ramana in acele vremuri de mult apuse, nu au cum sa tina piept schimbarilor. O lupta contra schimbarii ii dezavantajeaza clar, s-ar transforma intr-un veritabil Don Quijote. Interesul bisericii este sa propovaduiasca invatatura, nu sa se izoleze.

In ziua de azi, biserica poate sa propovaduiasca invatatura folosind tehnologia. Exista foarte multe radiouri si televiziuni cu tematica bisericeasca si asta nu poate de cat sa ne bucure. Avem nevoie si de un contrabalans pentru ceea ce se intampla pe micile ecrane. E nevoie si de cultura si invatatura, nu doar Tonciu, Buruiana sau Capatos.

De ce sa cumperi produse bisericesti online?

Poti cumpara produse bisericesti online daca esti un preot incepator de exemplu. E clar ca nu vei gasi vesminte specifice in hipermarketuri sau in buticurile din oras. Straiele preotesti sunt facute de niste ateliere speciale care cu ajutorul internetului incep sa scoata nasul in lume. Sunt niste haine de calitate ce merita fiecare ban.

Aceste haine preotesti despre care va vorbeam sunt tesute inca manual, fiind de o calitate extraordinara. Un preot trebuie sa fie impecabil atat in vorba cat si in port. Nu e loc de gresala aici, nu e loc de calitate slaba. Iata ca tehnologia ajuta si preotii care altfel ar fii nevoiti sa bata drumurile prin orasele atelierelor, ajuta si atelierele sa faca un ban in plus.

In scurt timp vom putea sa cumparam orice produse bisericesti online, nu doar haine

Mediul online incepe sa se dezvolte destul de mult si cu siguranta va veni momentul in care nu doar haine bisericesti vor putea fii cumparate de pe net. Aceste magazine online vor deveni furnizori pentru toate bisericile din tara in materie de orice. E adevarat, biserica are atelierele ei, insa acestea nu prea exista in mediul online si nu prea ai cum sa aflii despre ele.

vesminte bis

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.