Bug Mafia in Mega Discoteca Tineretului

Bug Mafia a ajuns la Costinesti

Pe 3 august Bug Mafia a fost pe la mare, prin Mega Discuteca Tineretului din Costinesti. Cei care au fost acolo s-au bucurat destul de mult de eveniment deoarce Bug Mafia este cea mai iubita formatie de muzica din Romania contemporana. De multe ori ma intreb de ce o formatie precum BUG Mafia reuseste sa stranga atatia oameni la concerte si toti sunt tineri. Muzica lor este putin cam veche totusi, insa au si piese noi, scoase in ultimii ani.

Bug Mafia si muzica de calitate

Bug Mafia face muzica de calitate, acesta este secretul lor, face muzica ce poate fii inteleasa de toata lumea, si de fanii vechi si de fanii noi. Cred ca hip – hop – ul nu va inceta niciodata sa adune mase, sa adune mase capabile sa gandeasca si sa inteleaga un mesaj. De cand a aparut, acest gen s-a adresat in ptimul rand celor care au o inteligenta peste medie.

Ii stept pe BUG Mafia si la Severin, caci eu la mare nu am de gand sa ajung prea curand. Nu mi-a placut niciodata aglomeratia si nici maneaua, asa ca nu am ce cauta pe litoralul romanesc. Nu vreau sa generalizez si sa spun ca intreg litoralul este asa, insa cei care au fost acolo pot confirma sau nu daca aceste statiuni din Constanta sunt civilizate…

Apa trece, Bug Mafia ramane

BUG Mafia ramane una dintre formatiile mele de suflet despre care am mai discutat. Imi aduc aminte si acuma de vremurile in care ascultam BUG Mafia necenzurat dupa ce se dadea stingerea in camera, sub patura, la walkman. Sa tot fie anul 1998… Bineinteles ca tinerii din ziua de azi nici nu stiu cum arata un walkman sau ce ar trebui sa faca. Vremurile au trecut, insa Bug Mafia a ramas pe piata si vor ramane in continuare atata timp cat vor continua sa faca muzica de calitate.

bug

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.