Produsele de patiserie

Produsele de patiserie din Severin sunt de toata jena. Sincer sa fiu, nu am intalnit pana cum o patiserie care sa faca niste produse de doamne-ajuta. Peste tot se voloseste baia de ulei, de untura, branza amestecata cu gris si asa mai departe. Bine, unii folosesc si branza lipsa din pateuri dar aia e problema lor. Daca asa tin ei la clienti, cine sunt eu sa ma impotrivesc?

Aproape 2 ani si jumatate m-am trezit la ora 5, am pornit inspre serviciu si am oprit la cateva patiserii din oras pentru ca-mi lia ceva de mancare. Putin sunt deschise la ora 6, insa sunt vreo 3. Bineinteles ca niciuna nu da pe-afara de calitate si cred ca totul se intampla cu un motiv. Oamenii vor cat mai ieftin in Severin, nu calitate iar ca sa oferi ceva ieftin nu poti sa oferi ceva bun. E logic ce spun, nu? Ei bine, din aceasta cauza gasesti numai produse de proasta calitate in patiserii, asa cum gasesti si in magazinele din oras, magaizne care vand de toate, inclusiv ace, brice si carice.

Orasele sarace bazate pe consum au o problema cu calitatea. Daca nimeni nu o cere, de ce sa fie produsa? In Severin de exemplu nu se produce nimic, din contra, sunt zeci de magazine in care se toaca salariul minim pe economie, indemnizatia de somaj si ajutorul social. Bineinteles ca vor fii salarii minime pe economie de 750 -780 de lei, insa unii se vor bucura si de ele. Avem nevoie de locuri de munca in oras, insa ar fii bine sa si producem ceva, nu doar sa consumam.

Prodsuele de patiserie vor ramane aceleasi produse zoioase, pline de untura si gris, cu care ne-am obisnuit pana acum. Nu o sa se schimbe niciodata nimic din acest punct de vedere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.