Filmele de pe ProTV

Adineaori am vazut reclama pe ProTv la un film pe care l-am vazut tot la ei pe vreme cand eram eu copil. Destul de conservatori tipii astia de la Pro, sau poate nu mai au bani de filme noi de cand Sarbu e prin puscarie. (Daca nu o fi iesit intre timp, nu sunt la curent). Bine, asta e un fel de gluma, caci ProTv nu baga filme noi nici cand Sarbu era in libertate. Aceleasi filme pe care le vedeai in urma cu 10 ani le vezi si acuma.

Imi pare rau ca nu exista o instanta capabila sa interzica vreo cateva posturi de televiziune daca acestea nu sunt in stare sa ofere calitate. Eu as inchide ProTV-ul numai din cauza stirilor cu mortaciuni, macabre si fara rost. La ora 13, la ora 17, la ora 19 nu vezi altceva de cat crime, violuri, batai si asa mai departe. Au vazut si ei ca publicul roman e sadic si adora asemenea stiri si cu ele merg cot la cot de ani de zile.

Domne da nu am o stire in adevaratul sens al cuvantului pe acest post de televizune de cand ma stiu. Ma dar o stire macar sa vad si eu. Una singura, sa zicem o stire internationala. Eu nu inteleg de ce le mai intituleaza stiri, caci ce dau ei sunt orice numai stiri nu. Nu mi se pare o stire ca X a violat pe Y, ca Z a dat cu parul in cap bunicii si asa mai departe.

Cred ca suntem tare departe de profesionalism atunci cand disuctam despre televizune. Stim sa facem entertainment doar daca dezbracam femei si chemam tiganii in platou sa se certe ca chiorii 4 ore pe zi. Capatos si Madalin Ionescu sunt niste sinistrii ai micului ecran… Sper sa nu se supere pe mine ca i-am facut nimeni in poteca…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.