Tiganii cu X6

Exista la mine in oras un X6 al unui tigan tuci… Frate, eu inteleg ca merge evaziunea fiscala, adica am vazut pe la TV ce se intampla prin Strehaia si cum fac tiganii bani cu TVA fictiv si etc… Doar nu o sa munceasca efectiv ei ca sa faca o afacere baguboasa pentru stat… Nu domne, cea mai elementara si simpla metoda de a face bani: facturi fictive si recuperare de TVA. Pai ati vazut voi vreodata un tigan muncind?

Ei bine, stau si ma intreb de ce in Romania se eprmite asa ceva, incerc sa fac abstractie de cei 25 de ani de capitalism in care fiecare a inteles libertatea cum avrut si cum l-a dus memeaca… Au trecut 25 de ani si uitati si voi cum au ajuns vremurile: cei cinstiti si muncitori sunt cei mai saraci, lenesii, putorile si tiganii au ajuns bogati fara sa miste o lopata de nisip. E strigator la cer ceea ce se intampla si cred ca ar trebui sa facem ceva in aceasta problema.

Politia este mana in mana cu ei pentru ca au bani. Cei care au bani in ziua de azi au puetrea, fie ca discutam despre politicieni sau simplii tigani. Pai nu am vazut ieri la TV un tigan burtos care a batut un politist doar pentru ca a trecut prea aproape de Bentley-ul acestuia?

Cred ca tiganii au prea multa putere in Romania si o zic cu toata responsabilitatea, da-le in panea mea de asociatii si de tot, ca asa cum spunea si Banciu, molima mai mare ca tiganul in Europa nu a existat niciodata. Nici macar Ciuma Bubonica nu a ramas atat de urata de popoare precum au ramas tiganii. Au furat tot ce se putea din Europa si din Romania. Si-au luat X6 si o duc binemersi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.