Soc si groaza, vine din nou canicula

Soc si groaza, pe la TV a inceput din nou sa se anunte canicula. In acest caz, sunteti sfatuiti sa va baricadati in case si sa nu mai iesiti de acolo pana la toamna. Nu stiu de ce, dar la toamna s-ar putea sa fie soc si groaza din cauza codului rosu de ploi si inundatii, asa ca lasati mai bine pentru la iarna… Dar stai, am uitat, la iarna o sa fie din nou soc si groaza, vine zapada de 2 metri si riscati sa muriti ingropati in omat… Care este solutia? Ei bine, ar fi excelent daca ati iesi din case in primavara cand or sa apara ghioceii, nu mai devreme. Cu atatea coduri si soc si groaza si cataclisme, ati face bine sa aveti grija de viata voastra…

Constat ca au crescut vanzarile la blani si cuie si nu pentru fabricarea in masa a cosciugelor si sicrielor pentru cei care nu vor respecta indicatiile reporterilor TV, ci pentru a bate in cuie usile si ferestrele. Canicula stasa bata la usa si trebuie sa fim pregatiti. Cei mai afectati par sa fie batranii care stau la coada la cherestea inca de saptamana trecuta cand au prins un moment de ploaie si de racorire… Incet dar sigur, au pornit cu scaunelul in spinare la depozitele de cherestea pentru a prinde macar 2 blani.

Mai in gluma mai in serios, cei care fabrica asemenea stiri si prezinta o caldura tipica de vara drept sfarsitul lumii, ar trebui concediati. Problema este ca acest mod de a prezenta stirile face audienta iar televiziunile traiesc din publicitate, deci au nevoie de aceasta audienta. De multe ori refuz sa ma mai uit la TV din cauza faptului ca se prezinta niste stiri penibile, intr-un mod penibil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.