S-a cam stins cu Basescu

Desi Basescu a cam incheiat socotelile cu presedentia, iata ca nu a ajuns la puscarie asa cum a preconizat toata lumea. Daca cu totii ne-am asteptat sa infunde si el puscaria cum au intrat atatia ilustrii politicient romani: Becali, Nastase, iata ca dumnealui o duce bine mersi. Apare la TV la fel de des cum aparea si cand era presedinte, motiv pentru care eu unul cred ca inca este un personaj popular.

Nu cred ca o sa il vedem pe Basescu la puscarie prea curand, atitudinea lui de smenar il ajuta constant sa scape de toate acuzatiile. Si de cea cum ca a vandut flota, si ca si-a dat casa de la stat si asa mai departe. Uite-l ca a scapat bazma curata si cred ca o sa scape si de acum inainte… S-a pliat prea bine pe realitatea din Romania in care toata lumea buna, o duce bine din pricina “smecheriei”… Asta e Romania, esti smecher, o duci bine… Reusesti sa duci de nas? O duci bine… Reusesti sa dai tunuri si sa nu fii prins, o duci bine…

Desi cei de la Antena 3 inca sunt cu jos Basescu, nu cred ca vor avea prea mult succes. Voiculescu a intrat pentru 10 ani si acolo va muri probabil, in inchisoare, oricat s-ar chinui antenele sa il scoata de acolo. Incep oarecum sa cred ca este si oleaca vinovat, altfel dupa disparitia regimului Basescu, cand frica s-a mai diminuat, puteau sa apara judecatorii corecti si cinstiti care sa constate abuzul.

Nu cred ca mai exista frica instaurata de Basescu in justitie si spun asta pentru ca vedem pe toate canalele de stiri cum DNA-ul salta mai ceva ca la nebuni. Am observat ca avem un parlament de corupti si de oameni santajabili. Pe cine am trimis in Parlament, a furat de a rupt si acum e timpul sa plateasca. Vom vedea daca va veni si vremea pentru ca Basescu sa plateasca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.