Cei 7 magnifici

Cred ca s-a umplut internetul de stirea cum ca 7 tampiti din Vaslui au violat o eleva care facea naveta apoi cu un tupeu fantastic au inceput sa faca misto pe retelele de scoializare, sa rada si sa ia totul ca pe o gluma. Desi nu au mai mult de 20 de ani, eu unul mi-as dori ca acestia sa primeasca vreo 25 de ani de puscarie fiecare, sa vedem acolo dupa zabrele daca mai sunt atat de tupeisti si sfidatori.

E drept, prin Moldova se intampla multe si de toate… E locul in care violul e ceva cat se poate de firesc, la ordinea zilei. Adica atunci cand auzi de un viol cu rasunet, asteapta – te sa fie din zona Moldovei. Macar atata am invatat si noi din stirile de la ora 17: ca Moldova e cu violurile. Lasand gluma la o parte, acuma toata lumea se asteapta la un scenariu tipic romanesc.

Cei 7 magnifici au oferit sume de bani fetei ca sa isi retraga plangerea, cum se intampla de obicei in Romania in astfel de cazuri, insa au fost refuzati. Acuma, toata lumea se teme ca acestia vor scapa bazma curata din cauza faptului ca au bani si vor mitui judecatorii. E foame mare pe la Vaslui, asa ca e genul de proces care se inheie cu castigul celui ce da mai mult.

Ramane de vazut daca asa vor sta lucrurile, eu sper ca judecatorii sa fie corecti iar cei 7 derbedei sa infunde puscaria pentru vreo 25 de ani. Daca erau prin China probabil ar fi primit pedeapsa cu moartea, insa fiind in Romania ne putem astepta la orice. Poate ca judecatorii vor vedea profilurile de Facebook ale celor 7 cacati, ca altfel nu le pot spune, si astfel vor reusi sa faca dreptate asa cum trebuie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.