Cauti un atelier rochii Bucuresti?

Acuma ca a venit vara, au venit si caldurile insuportabile. Orice domnisoara lasa pantalonii in dulap pana la toamna si se bucura de lejeritatea unei rochii. Constat ca fata de anii trecuti, rochia incepe sa se poarte din ce in ce mai mult. Poate ca este ceva legat de moda in sine, cine stie? Eu sunt barbat si nu pot de cat sa imi dau cu parerea. Cu toate acestea, ma bucur sa vad ca femeile renunta la pantaloni, la clasicii pantaloni in detrimentul unei rochii colorate si lejere.

Am spus de multe ori faptul ca in Romania moda nu are legatura cu lejeritatea si cu personalitatea. Daca la TV apare o fufa imbracata ca la nebuni, o sa vezi tinerele la fel imbracate ziua urmatoare, nu conteaza cat de incomoda este acea tinuta. Important este ca ele sa fie la moda… Fara nici un pic de rautate spun aceste lucruri si cred ca foarte multa lume va fi de acrod cu mine. Cu toate acestea, ma bucur sa vad ca personalitatea invie prin aceasta moda a rochiilor viu colorate si destul de lejere.

Daca vrei sa ai si mai multa personalitate si o rochie unica, poti sa apelezi la ceva ateliere rochii Bucuresti, unde o persoana foarte speciala si inspirata se va ocupa de tine. Practic, se va asigura ca rochia cu care vei iesi pe usa este unica, pica precum o manusa personalitatii tale si evident, iti place si tie. E nevoie de personalitate printre noi si in noi. Parca ne-am saturat si de banalul copy – paste, cel putin eu. Vreau sa vad domnisoare frumoase, imbrcate elegant si super dragut in rochite unice ce li se potrivesc de minune.

Daca stau bine sa ma gandesc, suntem la jumatatea verii. Daca acuma nu profitam de caldura si de anotimp, cand o mai facem? Tineretea este si ea una si merita traita cat mai personal si cat mai lejer. Nu spun ca moda este urata mereu daca o copiem de la unii la altii, exista si imbracaminte de calitate copiata, insa parca e nevoie si de putina personalitate. Vreau sa vad si eu o domnisoara care alege o rochie unica si se mandreste cu ea. Cu siguranta toata lumea o sa o amire si o sa isi doreasca una. Ma refer la fete bineinteles. Cat costa sa fii unic? Nimic… Pretul nu are ce cauta in domeniul custom sau handmade. Personalitatea nu se cuantifica in bani niciodata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.