Stai departe de Fast Food si aproape de Sport

De vreo luna am inceput sa stau departe de Fast Food si aproape de Sport. Am inceput sa alerg pe distante nu mari dar nici mici. Un 4 km o data pe zi sau o data la 2 zile zic ca este suficient pe aceste calduri. As fi vrut sa intind coarda mai mult, dar cand afara sunt 39 de grade la umbra clar nu iti mai vine sa faci absolut nimic… E prea mare disconfortul.

De ce am decis sa alerg?

Mi s-a parut varianta care nu ma leaga de abonamente. E free si sunt destule locuri in oras unde sa pot face asta. In principiu, nu e vorba de bani cat de program. Salile de fitness in Severin se deschid dupa ora 9 iar eu as vrea mult mai de dimineata pentru ca daca incep munca la 7, intrerup ca sa ma duc la sala, ma intorc pe la 10 jumate – 11, nu e prea productiv. Stiu ca in alte orase salile de fitness deschid si la ora 6, asa ca acolo nu este o problema.

Nu mi-a placut niciodata sa imi intrerup munca odata ce ma apuc de treaba. Niciodata nu mi-a palcut sa chiulesc sau sa fac alti draci fata de ce trebuie. De multe ori imi pare rau ca nu sunt asa productiv, simt ca pot mult mai mult dar sunt limitat de defecte precum cheful sau mai bine zis lipsa lui, lenea, distractia si etc.

Cand o sa gasesc o sala de fitness care sa deschida macar la ora 7 jumate – 8, cu siguranta o sa ma duc la ea. Pana atunci, am decis sa stau cat mai departe de Fast Food, cea mai nesanatoasa mancare din lume la ora actuala. Bomba chimica trebuie evitata cu orice chip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.