Putin despre curcubeu

Am vazut ca foarte multi au schimbat poza de profil de pe Facebook in urma cu cateva zile cand a fost vorba de solidaritatea fata de gay, ca s-a dat liber la casatoriile gay in SUA si Facebook a decis ca trebuie sa sarbatoreasca acest lucru dand posibilitatea utilizatorilor de sarbatori la randul lor. Ei bine, cine a fost de acord cu casatoriile de gay s-a bucurat ca s-au legalizat, a pus acea poza cu un curcubeu la profil.

Acuma sunt curios de ce avem atatia ipocriti in jur… Trei sferturi daca nu mai bine din cei ale caror poze au fost colorate din lista mea de Facebook sunt genul care ia actiune doar daca e vorba despre imagine. Pana la urma nobody gives a shit… Ne prefacem ca ne doare de problema gaylor cand ne doar fix in pix. Nu e bine sa fim asa ipocriti, parerea mea…

Acuma am si eu o intrebare pentru cei care tot au defilat in curcubeu in urma cu cateva zile: ce parere ar avea despre gay daca ar avea copii gay? Eu mi-am dat seama de faptul ca foarte putini sunt cu adevarat consienti de problema gay, de a fi gay… Ne dam rotunzi ca ne pasa doar pentru ca X si Y se dau si ei la fel de rotunzi si nu vrem sa parem ciudati daca nu ne prefacem si noi.

Mereu am spus ca fiecare minoritate trebuie sa isi vada de ograda ei, la fel si noi. Nu inteleg de ce deschidem discutii despre aceste chestii legate de gay atata timp cat nu facem parte din comunitatea lor. Cine suntem noi sa ii judecam? Fie ca ii judecam stramb sau ii sustinem? Fiecare comunitate trebuie lasata in pace, nu are nevoie de suportul nimanui…

Unde a fost solidaritatea pentru gay pana acum? De ce nimeni nu a mai ridicat problema casatoriilor gay pana acum? Cred ca ne prefacem prea mult ca ne pasa de o problema care nu ne-a interesat si nu ne intereseaza niciodata. Fiecare trebuie sa isi vada de farfuria lui si daca are ceva de aratat, o poate face in tot timpul anului, nu dooar cu ocazii speciale. Asta e ca aia cu “sa fim mai buni” de Craciun?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.