De unde cumperi cele mai bune furtune hidraulice

Acel cele mai bune din titlu este destul de relativ pentru ca stim cu totii: perfectiunea nu exista. Cu toate acestea, trebuie sa existe oameni si producatori care tind catre acesasta perfectiune in procesul de fabricatie… Cele mai bune furtune hidraulice nu poti sa le gasesti de cat pe internet si o sa va spun imediat de ce… Aceste furtune hidraulice sunt solutii profesionale. Daca va intrebati la ce se folosesc, aduceti-va aminte de excavatoare, utilaje agricole, buldo-excavatoare si asa mai departe.

Cel mai bine ar fi sa nu ai nevoie niciodata de furtune hidraulice, insa din pacate, tot ce se afla pe acest pamant este supus uzurii, inclusiv oamenii, inclusiv furtunele. Pot sa va dau exemplul unchiului meu, care a fost nevoit sa comande de pe internet furtune hidraulice pentru utilajul sau. Pur si simplu s-a trezit ca s-a spart un furtun hidraulic si din Severin nu a avut de unde sa cumpere asa ceva. Acesta este dezavantajul cand locuiesti intr-un oras slab industrializat: nu gasesti solutii profesionale.

Unde gasesti cele mai bune furtune hidraulice?

A facut comanda pe internet la doua furtune hidraulice si o zi mai tarziu i-au ajuns acasa, prin curier. Din pacate, a fost nevoit sa stea acea zi, nu a putut lucra, insa cand nu ai alta alternativa ce poti sa faci? Doar nu tine de tine… Nu e vina nimanui ca in oras nu exista magazine de profil de unde se pot cumpara furtune hidraulice de calitate. De fapt, nu a gasit deloc, nici macar de slaba calitate… Chiar asa a ajuns Severinul? Sa nu existe un furtun hidraulic in tot orasul?

Cateva date tehnice despre furtune hidraulice

In cazul in care va intrebati care-i baiul cu aceste furtune hidraulice, trebuie sa stiti cateva date tehnice. Am ras copios cand unchiul meu povestea pe la prieteni ca ii explodase furtunul la utilaj iar prietenii ii spuneau sa puna furtunul de la masina de spalat, furtunul de gradina si asa mai departe. Oamenii habar nu au ce inseamna un furtun hidraulic si de ce este capabil. Unora nu o sa le vina sa creada ca exista oameni ce puteau sa vina cu asemenea solutii… Auzi, sa puna furtunul de la masina de spalat :))

Asadar, furtunele hidraulice au temperaturi de lucru intre -70 grade Celsius si se duc pana la +260 grade Celsius. Cu cat creste presiunea de lucru, cu atat scade temperatura de lucru. Presiunea de lucru poate fi intre 19Mpa si se duce pana la 80 Mpa… Daca va intrebati cati bari inseamna cei 80 Mpa, mai puneti un 0 la final si aveti bari, deci 800 de bari poate sa tina un furtun hidraulic… Si asta in situatia in care un tub de oxigen tine pana la 300 de bari… Asadar, aceste furtune hidraulice, in functie de utilizare, sunt destul de puternice.

Incercati sa cumparati numai furtune hidraulice de calitate, nu cred ca e vreo plecere sa pocneasca unul care tine vreo 500 de bari cand e cineva in apropiere sau cand stii bine ca in orasul in care locuiesti nu exista magazine de unde poti cumpara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.