Cele mai frumoase corturi nunti by Tentevent

Daca v-ati hotarat sa faceti o nunta , e clar ca aveti niste planuri destul de serioase de viitor. Nunta inseamna unirea a doua destine intr-unul singur, contopirea a doua drumuri diferite intr-unul singur, nunta inseamna intemeierea unei familii, inseamna copii si nu in ultimul rand, amintiri de neuitat.

De cele mai multe ori, oamenii aleg niste localuri banale pentru nunta. Asa este societatea in ziua de azi, oamenii nu au personalitate, nu vor ceva diferit… Nu, ei vor exact ce au vazut la Icsulescu, identic daca se poate. Din pacate, nu avem putrea de a fii diferiti de cat in foarte mica masura.

Cum poti avea o nunta diferita dar extraordinar de frumoasa?

V-ati gandit vreodata sa faceti nunta in natura? Eu unul asa ceva as vrea pentru nunta mea. Sa fie pe o plaja pustie vara sau chiar la munte… In natura, oamenii se simt cel mai bine. Am gasit cele mai frumoase corturi nunti by Tentevent online, din pacate sau din fericire. As fi vrut sa le gasesc si offline, insa in Severin cel putin nu exista oameni care sa se ocupe cu asa ceva. Aici oamenii organizeaza nuntile tipice despre care va povesteam mai sus: la restaurant si atat, o betie si o zi trecuta cu rapiditate…

Trebuie sa avem niste nunti cu personalitate atata timp cat sunte oameni si pretindem ca suntem oameni. De la nunta ramanem atat noi cat si invitatii cu niste amintiri unice. Avem nevoie de aceste amintiri la batranete si cred ca ar fi pacat sa avem niste amintiri banale, nu? O nunta in natura cu siguranta ar da nastere unor amintiri extraordinare.

Trebuie sa scapam de banal, sa scapam de aceasta pecete a copy-paste care s-a asternut asupra societatii romanesti in ultimii 25 de ani. am invatat un singur lucru pana acum: sa copiem… Mai avem putin si ii intrecem si pe chinezi. Mai in gluma mai in serios, avem nevoie de personalitate printre noi, printre oameni, printre evenimente. Avem nevoie de lucruri care sa iasa in evidenta, nu care sa se afunde in banal.

Sunt de parere ca societatea romaneasca are nevoie de un impuls si acest impuls poate fi dat sub diferite forme. Nunta este unul dintre acele impulsuri si ar trebui sa cautam sa avem parte de o nunta cat mai diferita de a celor din jur.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.