Cand apelam la o firma de vidanjare?

Piata serviciilor din Romania la ora actuala, este departe de a fi saturata si spun asta din doua motive: in primul rand nu exista prea multi furnizori capabili sa livreze calitate si in al doilea rand daca ai bafta sa locuiesti in oras mici, slab industrializate, vei fi pus in situatia sa nu gasesti pe piata prestatori de anumite servicii de loc. E destul de logic pentru ca intr-un oras unde nu exista cerere pentru un anumit serviciu, nu este nici oferta. Pai ce rost are sa te apuci sa iti deschizi o firma care presteaza servicii de salubritate daca nimeni nu cere asa ceva de exemplu?

Vine domne’ vidanja?

Culmea ca avem nevoie de asemenea firme in toate orasele si ele exista de multa vreme. In Severin de exemplu sunt 2 firme de salubritate, insa atunci cand ai nevoie de o vidanja, incepi sa dai din colt in colt. Firmele de salubritate au vidanja, insa nu o pun la dipozitia ta nici daca faci 30 de matanii si le ridici o statuie. Nu inteleg, cred ca au o vidanja de aur pe care nu o scot de cat la parada sau ceva de genul.

Nu domne’ nu vine vidanja

Am fost nevoit sa caut o firma de vidanjare in alta parte si bineinteles ca am gasit. Atunci cand iti arde buza, cauti oriunde numai sa gasesti. Am gasit intr-un oras puternic industrializat, unde oamenii au inteles faptul ca nu merge doar cu ridicatul gunoiului cand ai firma de salubritate… Se mai infunda canale, e nevoie si de vidanjare. S-a infundat canalizarea pe strada si nimeni nu s-a implicat. 7 case stateau fara posibilitatea de a mai trage apa la closet si nu faceau nimic in aceasta privinta. Toti se uitau unii la altii si asteptau o solutie parca de la Sf. Duh, sa se pogoare solutia din cer asa cum se pogoara Sf. Duh in biserica in altar… E incredibil..

Daca nu vine vidanja, la noi mergem noi la vidanja

Da, acm chemat o firma de la Bucuresti ca sa rezolv problema si nu imi pare rau… Daca 7 prosti au ales sa fie indiferenti si sa astepte ca celalalt sa rezolve, am decis sa fiu eu acel altul si bine am facut, altfel nici pana in sfanta zi de azi nu ar fi fost rezolvata problema, probabil ne-am fi facut nevoile in spatele casei… Mai ceva ca in Paleolitic… S-a infundat pur si simplu canalizarea cum se mai intampla din cand in cand la toata lumea. Probabil ceva dobitoc a aruncat pe closet suluri intregi de hartie igienica sau cine stie ce a aruncat pe acolo, baloti de paie adusi de la tara, etc…

Cat a durat interventia

A venit firma de vidanjare si a rezolvat problema in mai putin de jumatate de ora. Sa speram ca nu se va mai infunda canalul… Canalizarea este bine proiectata, insa nu e facuta sa arunci orice in ea. Trebuie sa fim si putin seriosi, altfel e in zadar… Exista cos de gunoi daca ai ceva de aruncat, nu poti sa arunci in veceu tot ce-ti vine la indemana chair daca suntem romani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.