De ce sa iti cumperi o husa pentru telefon?

Tehnologia se indreapta incet incet catre niste telefoane mobile din ce in ce mai mari, care contin din ce in ce mai multe materiale casante. Nu mai vrea nimeni telefoane precum epicul Nokia 3310, despre care se zvonea ca ar fi fost telefonul lui Chuck Norris: imposibil de spart sau de defectat in orice sens. Ei bine, daca tot avem astazi parte de telefoane cu display de 5 inch, invelite in sticla, trebuie sa cumparam si o husa de protectie. Atunci cand dam sute de euro pe un smartphone, trebuie sa luam si ceva masuri de protectie si o sa va spun imediat de ce, cred ca va imaginati cu totii oricum….

Un telefon scump are nevoie de protectie

Sa zicem ca iti cumperi un Samsung Galaxy S6 Edge, dai 3000 si ceva de lei pe el si a doua zi iti pica in curtea casei si se sparge. Tin sa preczez faptul ca telefoanele cu display-uri mari, conform legilor lui Murphy, au tendinta sa cada cu partea casanta pe ciment, adica cu sticla… Trebuie sa cumperi o husa Samsung Galaxy S6 Edge aici.

Pe langa faptul ca telefonul trebuie ferit de cazaturi, trebuie ferit si de obiceiul de a pune ceva peste el. Nu de putine ori am pus telefonul pe masa si peste el, ceva cutie sau plasele cu cumparaturi… Bineinteles, cineva din camera vede minunea si desi striga “Baaaaa telefonuuuuull”, fapta este deja comisa.

De ce sa cumperi o husa pentru telefon?

Cred ca cel mai important este sa incercam sa ne ferim de service-urile GSM si/sau trimiterea la garantie desi in cazul unui accident casnic, garantia nu acopera nimic. Nu e vorba despre preturile care nu sunt deloc mici, insa telefoanele reparate nu mai sunt niciodata ca cele noi. Raman urme de la reparatie pe ici pe colo, prin partile esentiale. Exact ca la masini. Sa nu mai zic de timpul cat stai dupa el, cei care au lasat un telefon / tableta in service stiu foarte bine la ce ma refer.

Aveti grija de telefoanele voastre pentru ca nu are rost sa platim un pret atat de mare pentru o clipa de neatentie. Reparatiile sunt costisitoare si te tin departe de telefon pentru saptamani bune. Husa de protectie este ideala chiar daca multora li se pare incomoda. E mai important sa avem un telefon intreg, intact de cat sa ne mandrim cu un display spart.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.