De ce in Romania nu se va ridica niciodata nivelul de trai

Exemplul ro.blastingnews.com

Sa incepem cu inceputul. Ro.blastingnews.com este o agentie de presa cica sau ceva de genul care te plateste pe tine, utilizator simplu de internet daca scrii pentru ei. Ce trebuie sa faci? Sa iti faci cont si sa scrii articole, apoi sa le promovezi facand SPAM ca un tampit pe unde apuci pentru a strange vizitatori unici. La 1000 de vizite in 30 de zile primesti 3 euro.

Multi s-au bucurat cand au vazut treaba asta si s-au pus pe scris. Drept urmare, Facebook s-a umplut de SPAM cu linkuri ro.blastingnews.com in toate grupurile, indiferent de natura acestora. Adevarul este ca se pot face bani frumosi cu acest SPAM, altfel oamenii nu ar insista in prostie pe Facebook, nu?

De ce spun ca nivelul de trai nu se va ridica niciodata in Romania

Nivelul de trai nu se va ridica niicodata in Romania pentru ca suntem niste milogi, niste slugi fara coloana vertebrala si niste oameni carora nu le place munca. Drept urmare, vine una bucata ro.blastingnews.com din Belgia sau de unde pizda ma-sii e si, Elvetia pardon… si ofera 3 euro pentru 1000 de vizite unice la articole…

Dar cat ofera oare celor din SUA pentru aceiasi 1000 de unici? 12 euro…

Pai ma frate, stai sa inteleg… Pentru americanii seriosi merg 12 euroi, pentru milogii romani merg doar 3, nu? Ei bine, probabil ca americanul cand vine cineva si ii spui ca ii da 3 euro pentru 1000 de unici il fute in gura pe afaceristul pulii mele si isi vede de treaba.  De-asta, preturile sunt mult mai mari in aceste tari puternice, unde SPAM-ul nu este tolerat… Unde exista seriozitate exista si preturi bune.

Aveti pozele mai jos…

1 2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.