Tot aman instalarea Windows-ului

De vreo saptamana de cand am cumparat o licenta pentru Windows 8.1 Pro 32 /64 biti tot aman instalarea. Momentan am un Windows 7 piratat pe care il tin pe Pc inca din februarie. Nu stiu ce se intampla, insa de la o vreme nu ma mai preocupa deloc instalarea de Windows sau calcualtorul in sine in alt scop de cat acela al jobului in sine.

Am realizat mai de mult ca nu am mai intrat pe Steam de peste un an… Poate ca mi-am schimbat si eu prioritatile odata cu varsta. Nu avem de ales, trebuie sa folosim calcualtorul intr-un mod in care ne avantajeaza, nu unul  pagubos.

Aman instalarea Windows-ului si nu e bine. Ma astept ca legile lui Murphy sa loveasca in orice clipa… De fiecare data cand amani taskurile elementare ceva rau are sa se intample si sa te faca sati dai cu pumnii in coaie ca ai amanat ca prostul o luna de zile.  Sa speram ca de data aceasata premonitiile nu se vor adeveri si scap bazma curata.

Oricum, saptamana acasta nu mai aman. Imi descarc Windows-ul de pe interneti caci am cumparat numai cheia de licenta, nu si DVD-ul, si ma pun pe treaba. Proabil ca si timpul liber / lipsa de chef au contribuit serios in amanarea onorabilei cauze… Pe final de luna sunt destul de ocupat si nu prea pot sa imi fac timp pentru backup sau reinstalare de Windows. Oricat ai zice ca Windows-ul se instaleaza in 15 minute, nu se instaleaza cu tot cu programele tale preferate ca de exemplu Firefox sau WinRar, WinSCP si asa mai departe.

Sper ca maine sau poimaine sa imi fac timp printre picaturi si sa instalez amaratul asta de Windows fara sa ma mai coiesc… E nevoie sa intarim nivelul de seriozitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.