3 motive sa faci din mobila o arta

Casa este locul in care ne regasim, ne reculegem, ne tragem sufletul dupa o zi grea de munca. Fiecare om isi doreste sa aiba coltul lui linistit, in care sa nu il deranjeze nimeni si nimic. Desi au trecut 25 de ani de la Revolutie si oamenii nu mai primesc case de la statul roman, fiecare reuseste mai devreme sau mai tarziu sa isi cumpere o mica locuinta, dupa posibilitati.

Cat de mult conteaza mobila la casa noua?

Mobila intr-o casa noua conteaza extraordinar de mult pentru ca nu e de ajuns sa cumperi casa pentru a te simti acasa… E nevoie sa ii dai viata cu ajutorul mobilei. E nevoie sa ii dai personalitate, sa-ti semene. Cum esti tu asa va fi si acasa, asa ca mobila conteaza enorm atunci cand dorim sa avem parte de confort. Vrei confort si vrei sa te simti acasa in adevartul sens al cuvantului?

Iata cateva motive pentru care esti obligat sa faci din mobila o arta:

  • Daca ai fost dispus sa investesti intr-un imobil, du investitia pana la capat si mobileaza casa cu mobilier modern, de ultima generatie. Mobilierul nou pe care il poti cumpara in ziua de azi este de calitate si trainicia lui iese in evidenta… Sa fie totul nou si modern, cu cat este mai modern cu atat te vei simti mai tanar in propria casa…
  • Laudele prietenilor nu vor inceta sa apara… Oamenii iubesc mobila de calitate, noua, dar mai ales mobila care schimba destul de mult liniile de design interior cu care ne-am obisnuit cu totii. Banalul nu are ce cauta in interiorul casei tale… Vezi aici o mobila ce sfideaza banalul…
  • Satisfactia ca ai o casa perfecta nu se compara cu nimic, nici macar cu sentimentul de tinerete despre care discutam mai sus. E destul de dificil sa avem o casa perfecta in ziua de azi, mai ales ca nivelul de trai este destul de scazut iar statul roman nu te mai ajuta cu nimic. Nu iti mai dacasa, nu iti mai da serviciu, nu iti mai asigura serviciul.

Daca reusesti sa faci din mobila o arta, vei fi unic, vei avea personalitate si vei avea satisfactia ca ai facut treaba buna, ca ai o casa de calitate si destul de trainica. Avem nevoie de actiuni care sa intareasca increderea in noi, iar o casa ce se apropie de perfectiune e in stare sa ne ajute destul de mult in acest sens.

Sa ai o casa in ziua de azi e una dintre cele mai mari reazliari. Daca pe vremea lui Ceausescu oamenii aveau alte prioritati precum cariera, casa fiind asigurata de catre stat, astazi este exact invers… Oamenii sunt interesati in mod direct de procurarea unei case, unei locuinte. Toate celelalte planuri raman undeva in fundal, se pierd in peisaj…

Suntem datori sa facem din mobila o arta, suntem datori sa ne cumparam o locuinta, suntem datori sa ne indeplinim visele indiferent care sunt acestea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.