RMAudit ofer audit financiar de calitate

Atunci cand discutam despre domeniul finantelor, cred ca putem fi cu totii de acord cu faptul ca e un domeniu destul de important, in care nu exista loc de gresala. In primul rand, afacerile in Romania merg destul de prost de la sine, nu e nevoie si de incurcaturi contabile sau de alte lucruri ce tin de domeniul finantelor. E destul de dificil sa supravietuiesti si sa tii o afacere in picioare in Romania fara sa faci afaceri cu statul.

Cei care au ales sa faca afaceri cu statul probabil ca o duc foarte bine. Au furat destul de mult astfel incat s aisi permita sa cumpere pe oricine. Daca suntem o natie de corupti nu putem sa scapam niciodata de spagi si de alte aiureli care in tari precum Germania nici macar in gluma nu exista. E nevoie de seriozitate si cred ca aici suntem deficitari in adevaratul sens al cuvantului.

Auditul financiar de calitate in Romana este o problema, ca orice serviciu de calitate de altfel pentru ca acest cuvant, respectiv calitate, nu prea inseamna mare lucru pentru noi. Ne-am obisnuit cu datul palmelor si cu “las-o ca merge si asa” si din pacate, nu este modalitatea de a face afaceri pe cont propriu. Nu stim ce inseamna calitate si nici nu o cerem, nu o vrem.

Cine isi doreste totusi calitatea? Ei bine, calitatea este atributul celor care reusesc sa inteleaga faptul ca in curand, lucrurile se vor schimba si in Romania. Am mers destul de pe ieftin si mult, e nevoie si de calitate. In strainatate calitatea este pusa intotdeauna pe primul plan si cu siguranta si la noi se va intampla asta mai devreme sau mai tarziu. E cursul firesc al lucrurilor de care nu putem sa scapam.

RMAudit ofer audit financiar de calitate

RmAudit ofera audit financiar de calitate in cazul in care aveti nevoie si cu siguranta aveti. Afacerile din Romania cinstite nu au cum sa dea inainte fara niste analize financiare serioase, corecte si de calitate pentru ca avem de-a face cu o piata economica destul de ciudata si de schimbatoare. Banii pe piata sunt putini si dupa cum spuneam, daca nu faci afaceri cu statul nu prea ai sanse sa iti revii daca cumva faci un pas gresit.

Cei de la RmAudit sunt niste profesionisti in adevaratul sens al cuvantului si cred cu tarie ca oamenii profesionisti in adevaratul sens al cuvantului vor avea parte de o careira extraordinara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.