Invata sa dansezi cu Latino-Time RO

Inca de mic mi-a placut sa dansez. Nu cred ca as putea sa traiesc fara muzica si cum muzica se impleteste perfect cu dansul, nu pot sa stai linistit atunci cand aud cateva acorduri familiare. Muzica este ceva destul de personal, tine de personalitatea fiecaruia. Ce-mi place mie nu e obligatoriu sa iti placa tie si invers. Fiecare persoana in parte simte muzica in felul ei, o traieste intr-un fel unic si se bucura asa cum intelege el de cuviinta.

Dansul pe alta parte este in stransa legatura cu muzica. Trebuie sa iti placa prea mult sa dansezi ca sa inveti toate genurile. Majoritatea oamenilor stiu sa danseze numai pe muzica ce le place, ca doar nu suntem genul carora sa ne placa absolut toata muzica din lume. As vrea sa vad si eu acea persoana care stie sa danseze orice, insa bineinteles, fara cursuri de specialitate nu cred ca exista.

Latino-Time RO este o scoala de dans cu specific latino, cum ii spune si numele. Pot spune ca de mic copil mi-a placut muzica latino, insa nu este genul de muzica pe care sa poti invata sa dansezi de unul singur. Ai nevoie de niste dascali destul de priceputi iar la aceasta scoala, respectiv Latino-Time RO cu siguranta poti invata.

Daca as mai fi copil o data cu siguranta m-as duce si eu sa invat. Din pacate, stilul de viata foarte aglomerat nu imi permite sa rezerv nici macar o ora pentru a invata lucruri noi. Poate pe viitor cand imi voi face putina ordine in viata, totul o sa fie bine si o sa reusesc sa imi duc la indeplinire toate planurile.

Atata timp cat dansezi eliberezi energie, te simti bine si implinit. Nu cred ca se compara cu absolut nimic. Dansul te elibereaza de stres si reuseste, chiar daca nu pare, sa te binedispuna fara sa iti dai seama. Din pacate, in Severin nu prea sunt locuri unde poti invata sa dansezi sau unde sa poti dansa ceea ce stii. Acesta este dezavantajul oraselor mici: imposibilitatea de a te bucura de viata intr-un mod cat se poate de normal. Atata timp cat te duci in niste discoteci cu a caror muzica nu te identifici, normal ca te simti neimplinit. Dansul este una dintre putinele activitati care iti aduce o oarecare implinire sufleteasca atata timp cat traiesti prin muzica.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.