Batul pentru Selfie, traim pentru a fi admirati?

Toate ca toate, dar a aparut batul telescopic pentru selfie. E pur si simplu un bat in capatul caruia se afla intr-o parte manerul de care il tii si in cealalta parte un suport pentru smartphone. Asta mai lipsea, dupa ce ca o intreaga romanie este ahtiata dupa cultul frumosului, mai avea nevoie si de suport pentru perpetuarea narcisismului.

Am ajuns la concluzia ca traim pentru a fi admirati, altfel nu am cum sa inteleg pentru ce dumnezeului au unele domnisoare (cu varsta cuprinsa intre 12 si 30 de ani) 200 de poze pe Facebook in care apare un singur lucru: propria persoana. De ce sa iti faci singur 200 de poze si sa le pui pe Facebook? Ei bine , exista doua variante:

  1. Te iubesti atat de tare incat nu poate sa treaca o zi de la Cel de Sus fara ca tu sa uploadezi cel putin 3 poze cu tine singura cuc, una la cafea, una la ceai si una cand te culci.
  2. Disperarea dupa admirare. Aici, discutam in primul rand despre prostie si caracter de prost-crescut. Niste parinti au avut parte de epic fail cand vine vorba de educatia celui mic. Nu poti sa iti cresti copilul incurajandu-l in tentativele sale de a isi dori sa fie admirat pentru frumusete. Deci, unele traiesc pentru a fi admirate. Nu pot sa doarma noaptea daca nu au cate 500 de like-uri la poza nou uploadata si 70 de comentarii de genul “frumoasa” sau “foarte frumoasa”…

Asa sunt fetele din ziua de azi, se hranesc cu admiratie si sunt proaste de dau in gropi. Cred ca s-a mers prea departe cu Facebook si tanara generatie incepe sa il foloseasca in moduri din ce in ce mai ciudate. Fala, mandria, narcisismul, disperarea dupa atentie si laude sunt doar cateva defecte ale tinerelor din ziua de azi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.