Cam nesanatoase carbogazoasele

Nu stiu de ce, bauturile carbogazoase au inceput sa imi faca rau de la vreme. Adica le beau apoi ma umflu, mai sa le vomit inapoi. Cred ca e o varsta pentru toate iar la un moment dat, nu mai poti sa continui sa bagi in tine numai chimicale. Organismul incepe sa te atentioneze ca nu este bine ceea ce faci si incpe sa respinga substantele toxice intr-un fel sau altul. Pai nu e de mirare ca bei un pahar de Fanta si urinezi ca si cum ai fi baut 2 litri, atat de toxice sunt si atat de rapid incearca organismul sa scape de ele.

Bauturile carbogazoase nu au fost niciodata bune pentru organism, insa parca acum au luat-o razna de tot. Orice suc ai bea, te umflii de la ele si mai ca-ti vine sa le versi. Poate ca noi suntem de vina, cei care 20 de ani am bagat in noi ca spartii aceste sucuri fara sa ne gandim ca va veni un moment in care organismul va refula. Organismul este destul de inteligent astfel incat sa stie singur ce-i trebuie si ce nu, ce ii foloseste si ce nu.

Cu toate acestea, continuam sa consumam aceste sucuri. Problema este ca si sa vrei, nu gasesti in comert sucuri naturale care sa nu contina chimicale. Chiar si sucurile pe care scrie “natural” sunt pline de chimicale pentru a-si pastra prospetimea sau pentru a prelungi termenul de garantie. Din pacate, singurul suc natural de care suntem 100% siguri este sucul pe care il facem noi acasa din fructe. Mai bine cumparam un storcator de fructe si ne facem singuri sucul de cat sa dam banii pe sticle frumos colorate din comert, pline insa de chimicale.

Renuntati la sucurile carbogaoase chiar daca uneori, ni se pare imposibil sa renuntam la ele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.