It must have been love

Cred ca nu o sa ma pot opri niciodata sa scriu articole despre Roxette, una dintre cele mai bune trupe din lume dupa parerea mea. Roxette are radacini adanci infipte in anii 1980, mai precis 1986 cand au pus bazele minunatei trupe. Acestia au activat din 1986 pana in 2009, apoi din 2009 pana in prezent. Se pare ca Marie Fredrikssonnu a putut sa uite gustul succesului si a reusit sa revina. Desi marie are 57 de ani in prezent, asta nu o opreste sa arate ca la 40, nu o opreste sa cante, sa rupa scena in doua si sa duca mai departe in lumea contemporana istoria si muzica Roxette.

Piesa aceasta, “It must have been love” este una dintre cele mai bune piese ale lor, desi nu cred ca ar fi corecta o asemenea catalogare. Eu unul nu cunosc piese de-ale lor proaste, asa ca ar trebui sa schimbam putin fraza. Putem spune ca este piesa mea de suflet si cam atat, alaturi de “Listen to your heart” si multe altele.

De multe ori ma intreb de ce tinerii nu stiu istoria Roxette, insa dupa putin timp de gandire, imi dau seama ca este ceva absolut normal. Nu avem cum sa stim o istorie pe care nu am trait-o, pe care nu am simtit-o. desi nu am amintiri din anii 80, fiind nascut in 1988, am indragir aceasta trupa fara sa stau pe ganduri. Orice romantic poate sa se indragosteasca iremediabil de o trupa care canta atata iubire atata timp. Nu e nimic ciudat sa simti o emotie transmisa printr-o piesa, nu e nimic ciudat sa simti un gand transmis printr-un vers. Va las sa ascultati piesa si sa va bucurati de emotia transmisa la fel de mult cum ma bucur eu.

It must have been love – Roxette

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.