Cele mai bune trupe de muzica romanesti

Muzica iti da un feeling aparte. Te vindeca de probleme si iti aduce pofta de viata. Cu siguranta fiecare dintre noi avem un gen de muzica preferat, o formatie preferata si asa mai departe. Avem nevoie de muzica in viata pentru a ne mentine vii visele…

Fiecare persoana, in functie de timpul in care s-a nascut, a crescut, a copialrit, s-a maturizat, a prins niste ani specifici in care muzica avea o forma. Din pacate, aceasta forma se schimba de la un an la altul, de la un deceniu la altul. Spre exemplu, muzica anilor 70 comparata cu muzica anilor 80, muzica anilor 80 comparata cu muzica anilor 90 si asa mai departe. Desi aparent seamana acordurile, este muzica evoluata.

Muzica romaneasca

Muzica romaneasca buna, ramane muzica veche. Din punctul meu de vedere, ceea ce se produce astazi in Romania nu mai are calitate, asa ca o sa intocmesc aici o lista cu cele mai bune trupe de muzica romanesti. Lista conforma cu personalitatea mea bineinteles.

  1. Bug Mafia
  2. Compact
  3. Cargo
  4. Dj Project
  5. Akcent

Dupa cum vedeti, nu am inclus acolo pe Inna si alti artisti contemporani, le zic artisti pentru ca nu ii pot numi “fauritori de muzica”… Cele 5 formatii nu au o ordine anume si da, sunt muzica cu care eu am crescut in mica sau in mare parte. Se spune ca muzica bune nu are granite de timp iar reperul il da longevitatea trupei. Daca trupa rezista 10 ani in muzica pana se schimba publicul si gusturile, e clar ca a facut treaba buna si a produs acea muzica de calitate pe care o aduceam in discutie mai sus.

Muzica nu ar trebui sa aiba limite, si nu are atata timp cat discutam despre muzica de calitate. Sper sa mai apara asemenea trupe si in urmatorii 10 ani, desi ma cam indoiesc daca e sa ma uit la ce talente mai avem in Romania anului 2015.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.