Acceseaza un videochat Bucuresti online

Mereu mi-am pus intrebarea de ce romanii sunt atat de pudici si de ipocriti atunci cand vine vorba despre subiecte tabu? De ce videocahtul trebuie mereu pus in aceasta barca a subiectelor tabu? Probabil ca dupa 25 de ani de capitalism inca nu am reusit sa ne desprindem destul de mult de mentalitatea comunista.

Pe vremea lui Ceausescu, frica si teroarea erau litera de lege. Se impunea o disciplina de fier peste tot si oamenii erau civilizati, disciplinati cu forta, neavand voie sa spuna ce gandeasca. Evident, daca tehnologia ar fi permis ina cele vremuri un studio de videochat, ar fi fost inchis in secunda doi iar initiatiorii proiectului trimis prin Baragan… Deplasat oare acest exercitiu de imaginatie?

Ma intreb de multe ori de ce am ramas cu aceasta mentalitate desi a trecut atata vreme si nu cred ca am o explicatie. Poate ca evoluam mult prea incet ca sa putem accesa videochat Bucuresti online si sa recunoastem treaba asta. Ne e rusine sa spunem ce gandim si ce facem din pricina faptului ca suntem judecati de cei din jur. Judecatorul suprem nu mai e de mult dumnezeu, ci societatea… din pacate…

Pacat ca nu traim intr-o tara precum Germania sau Olanda, unde oamenii nu au prejudecati, unde oamenii se pot exprima si face tot ceea ce isi doresc fara sa se gandeasca la implicatiile sociale pe care aceste actiuni le pot avea. “Gura satului” nu exista in strainatate si ar trebui sa luam exemplu de la occidentali, sa ne schimbam mentalitatea si sa accesam fara probleme un videochat Bucuresti Online fara sa ne mai temem de ce ar putea zice lumea daca ar afla…

Stateam de multe ori si ma gandeam la fetele care lucreaza ina cest domeniu dar si la cei care aseamana videochatul cu bordelurile… Avem de-a face cu doua tipuri de oameni total opusi. Fetele nu au teama ca societatea le va marginaliza daca se ocupa cu un lucru tabu, iar cei care vorbesc aiurea raman polul de referinta a romanului de rand. Da, oamenii vorbesc mult si prost, fara sa se informeze si fara sa tina seama de adevar. Parca ene e greu sa ne informam inainte sa discutam pe marginea unui subiect, nu? Mai usor este sa faceme pe “stie tot” si sa ne facem de ras de cat sa discutam despre anumite subiecte numai in cazul in care suntem in tema cu ele?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.