Rus cel voinic si merele de aur

Rus a facut-o lata, insa nu pana la capat. Nu inteleg de ce un internet intreg vine sa-l ia de coaie pentru faptul ca omul a spus un adevar… Acuma, ca nu toti copiii celor plecati la munca in strainatate sunt niste golani si ca nu toate nevestele sunt curve, e partea a doua a problemei.

Omu’ a vrut sa sublinieze faptul ca munca in strainatate dezbina familii, niste familii care desi pornesc de la ideea ca vor prosperitate, pe parcurs isi pierd scopul initial. Copiii ramasi nesupravegheati devin niste golani atata din pricina lipsei de autoritate tutelara, cat si din pricina faptului cau bani multi de cheltuiala.

Nevestele lor, din nou, simt oleaca de libertate si mai trec pe la vecini sa-si ieie portia de atentie si de afectiune. Am spus de multe ori faptul ca oamenii sunt fiinte care nu pot trai singure. Viata pe pamant a fost creata pentru a fi traita in doi, nu de unul singur.

Cunosc multe familii care au membri plecati la munca afara si pot spune ca nu o duc prea bine. Daca initial au crezut ca banii ii vor ajuta sa scape de probleme, ei bine acum au dat de altele. Din pacate, ei sunt sigurii care pot sa revina supra deciziei initiale de a sacrifica tihna familiei pe banii strainatatii.

Romania este intr-adevar tara in care nimeni cinstit si corect nu poate sa isi faca un viitor atat siesi, dar nici familiei. Cum poti sa intretii un copil din 800 de lei salariu net primit pentru o luna intreaga de munca? Chiar nu ai cum… Viata e tare grea pe ale noastre meleaguri si daca cineva pleaca afara nu pleaca de bine, zic si eu… Trebuie sa acceptam realitatea asa cum este si sa acceptam faptul ca domnul Rus are partea sa de adevar in cele spuse… Fara sa ne ofensam si fara sa ne suparam.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.