Cele mai frumoase petreceri cu infinityevents.ro

Petrecerile pentru copii au fost intotdeauna ceva aparte. Daca ne aducem aminte de copilarie, cu siguranta cu totii avem amintiri imposibil de sters sau diluat in legatura cu zilele de nastere sau cu sarbatorile de Craciun, Paste, Revelion si asa mai departe. Copilaria din suflet nu mai dispare, ramane acolo permanent si ne ajuta in momentele in care vrem sa evadam complet din sfera jocului. Copilaria este cea mai frumoasa parte din viata, lipsita de griji si de probleme, este perioada in care ne bucuram de tot ceea ce traim… Bogati, saraci, indiferent, cu totii ne bucuram de copilarie.

Vine apoi bariera, maturizarea. Pentru unii vine mai devreme, pentru altii mai tarziu… Insa, atunci cand aceasta apare, se bate cap in cap cu naivitatea si cu inocenta si se lupta sa ne scoata din teritoriul jocului. Unora le convine, altora nu… Cert este ca desi ne maturizam, copilaria ramane vesnic parte din noi, din trecutul nostru.

Revenind la petreceri, ma cuprinde o nostalgie atat de frumoasa cand imi amintesc de zilele de nastere ale mele si ale surorii mele… Dar ma cuprinde si o usoara parere de rau pentru parinti. Se chinuiau extraordinar de mult sa ne indeplineasca toate poftele in acele zile, sa nu mai zic de smotrul de dupa petrecere. Curatau casa 2 zile dupa noi, 15 copii energici si pusi pe nazbatii.

Astazi ai variante de organizare petreceri pentru copii prin infinityevents.ro… Nu cred ca se mai merita deranjul de a organiza acasa petrecerea celor mici pentru ca te vei lovi mereu de problema spatiului, a curateniei, a mancarii pe care trebuie sa o pregatesti si asa mai departe… Atata timp cat exista firme specializate care se ocupa cu asemenea evenimente, nu vad motive pentru care trebuie sa te mai chinui acasa. Dupa cum spuneam, la ziua mea se strangeau 15 copii + parinti intr-un apartamet cu 2 camere… Va dati seama ca nu era tocmai libertatea intruchipata, insa acestea erau posibilitatile anilor 90.

Eu unul daca as avea copii, as cauta din timp o firma care se ocupa cu organizare petreceri precum cei de la infinityevents.ro si as deveni ceva client fidel. Chiar nu mai e timpul pe care oamenii il aveau in anii 90 atat pentru a organiza cat si pentru a intretine petrecerea… Ce sa mai zic de curatare? Nu cred ca mai avem acest lux si trebuie sa ne orientam. Copiii merita intotdeuana surprize din cele mai diverse, merita cele mai frumoase amintiri, asa ca o petrecere intr-un spatiu amenajat ca la carte cu siguranta le va oferi aceste amintiri… E chiar prea multa bataie de cap si nu vei avea rezultatele pe care le au firmele specializate in asemenea evenimente…

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.