Te intereseaza Videochat Bucuresti?

Videochat-ul nu mai este de mult un subiect TABU in strainatate. Probabil ca mentalitatea occidentala se opune total celei romanesti si am face bine sa tindem si noi inspre occident, chiar daca am fost tinuti in loc destul de mult timp de comunisti. Au trecut 25 de ani de cand am scapat de Ceausescu, insa mentalitatea pare sa fii stat in loc. O spun cu parere de rau, insa mie unul asa mi se pare. As vrea sa pot spune ca romanii pot discuta despre orice, insa inca nu ma incumet…

Romanii sunt destul de pudici, chiar daca nu-ti dau senzatia. Ii auzi mereu cu gura mare, mereu injura, mereu se lauda ca fac si ca dreg, insa daca ii pui sa intre intr-un sex shop sa intr-un studio de videochat ii vezi cum dau bir cu fugitii. Inca ne mai bantuie frica de exteriorizare, amprenta comunista inca nu s-a luat complet de pe mentalitatea noastra. Inca ne temem sa fim noi, inca ne temem sa spunem ce gandim, inca ne temem sa face ceea ce dorim de frica altora. Gura lumii a fost intotdeauna problema principala in dezvoltarea personalitatii individuale, asa ca nici sperante prea mari pe viitor nu vad.

Daca te intereseaza totusi Videochat Bucuresti, inseamna ca esti un om putin mai evoluat, nu te grabesti sa judeci, nu te grabesti sa tragi concluzii pripite. Am auzit atatia oameni care se grabesc sa judece desi nu cunosc exact despre ce e vorba… Urasc acesti oameni si culmea, sunt atat de multi… Chiar nu mai suntem in stare sa judecam? Chiar nu mai suntem in stare sa ne dam cu parerea doar in cazul in care suntem pe subiect? Am auzit de la multi lucruri total false in legatura cu videochat-ul dar i-am lasat in pace… Fiecare trebuie sa se convinga singur.

Am auzit ca videochatul e confundat cu bordelul, cu saloanele de masaj erotic. Am auzit cate si mai cate si de multe ori stau si ma intreb de ce oamenii nu se pot abtine sa judece alti oameni? Alte obiceiuri, alte lucruri… Sa fim oare un popor de judecatori? Trebuie sa discutam despre orice, oricand, chiar daca avem sau nu dreptul sa o facem? Eu nu sunt de acord cu aceasta mentalitate. Nu sunt de acord cu oamenii care vorbesc sa se afle in treaba.

Videochatul pana la urma, ramane o sursa destul de sigura de venit pentru niste domnisoare fara inhibitii, pline de personalitate si cu mentalitate de occident. Nu poti lucra la videochat daca esti pudica sau ipocrita. Mi se pare genul de job care pentru multi ar fi imposibil de tinut din pricina celor din jur. Ne pasa atat de mult despre ce vorbeste lumea in jur incat de multe ori renuntam la visele si la pasiunile noastre. E bine oare asa? E bine sa renuntam? Eu unul nu cred… Daca videochatul iti poate indeplini visele, de ce nu? Mai ales ca nu inseamna bordel sau ce draci mai spun unii si altii…

One Response

  1. Ruxandra September 12, 2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.