Pacalelile umanitare

Atata timp cat vom trai in Romania, vom avea parte de tepe. Vom avea parte de tepe indiferent cat de mult am incerca sa ne ferim, indiferent cat am incerca sa stam de-o parte de oamenii de nimic ce le pun la cale. Recent am aflat si eu despre teapa pusa la cale de Sarcasticu, un derbedeu de 2 bani de prin Craiova cu mari aere de blogger. Nu stiu ce blogger o fii caci n-am auzit de el sa se fii implicat in ceva serios pana acum. Sa fii blogger nu inseamna sa scrii 3 rahaturi pe care ti le citeste prietena si atat…

Omu a pus la cale o pacaleala cu scop umanitar. Cerea bani pentru un caz umanitar, caz ce s-a dovedit la urma a fi inventat de el. Cat de nemernic sa fii sa faci asa ceva? Cata minte sa ai in cap si cat de diabloic sa fii? Sunt oameni care poate chiar ar avea nevoie de ceva bani pentru a trata probleme REALE, nu fictive, nu inventate. Cate-o data mi-e sila ca sunt roman si ca traiesc in Romania. Am spus de multe ori ca am ajuns sa urasc aceasta tara din pricina oamenilor, altfel, e o tara minunata din care nu as vrea sa plec niciodata.

Urasc oamenii care mint, care profita de bunatatea altor oameni pentru a-si trage foloase. Tin minte in tinerete cand eram si eu mai naiv, toata lumea profita de mine din cauza faptului ca ajutam pe toti si o faceam fara bani… Unii aveau nevoie intr-adevar de ceva munca gratis fiind nevoiasi, altii, majoritatea, se bucurau doar ca isi termina treaba fara sa scoata bani din buzunar sau fara sa munceasca ei insisi.

Lasa, ca roata se invarte, e rotunda…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.