Cele mai bune sisteme pentru monitorizare flote

Romanul vine la munca nu pentru salariu, ci ca sa ii iasa si lui ceva extra. Aceasta mentalitate gaunoasa s-a perpetuat in societate precum cancerul si astfel, in ziua de azi e destul de dificil sa gasesti un agnajat care sa nu te fure. Ma gandeam in special la cei plecati afara la munca pe tir. Aud mereu tot felul de povesti ciudate si ridicole, penibile, cu soferi ce se duc in strainatate ca sa fure ba din rezervoare motorina, ba din vagon marfa si asa mai departe.

Romanii s-au facut de ras in Europa pe unde s-au dus, nu numai pe tiruri. Angajatorii straini mai angajeaza romani pentru ca este mana de lucru ieftina si per total ies tot pe castig cu tot cu furturi si neseriozitatea acestora. Suntem tara soferilor de camion si in fiecare zi aud prieteni ca pleaca pe tir. Evident, multi nu au habar ce fel de viata este acolo, habar nu au cu ce se mananca soferia, insa ei totusi pleaca.

Ce faci atunci cand ai ceva camionane si vrrei sa te feresti de hoti? Cea mai buna solutie pentru monitorizare flote este angajarea unor jandarmi care sa stea dupa fiecare tir in parte astfel incat soferul sa nu poata face nici o miscare. Buna gluma, nu? Ei bine, se poate si fara jandarmerie, cu ceva sisteme performante de monitorizare flote. Traim in era tehnologiei si pana la urma, hotii oricat de inventivi ar fii tot gresesc pe undeva… Ni s-a dus vestea prin occident ca suntem “descurcareti”, insa ar trebui sa fim mai de graba corecti.

Corectitudinea la romani dupa cum spuneam, e destul de rara si de vina sunt si patronii. Cauta s ate pacaleasca la orele lucrate si la salariu de nu-i adevarat. Pai cum te astepti tu ca un angajat sa fie corect cand il muncesti 240 de ore pe luna si ii platesti doar 160? Pai unde suntem aici? S-a intalnit hotul cu prostul? Evident, angajatii se vor razbuna pe alta cale si-si vor recupera banii cuveniti prin alte mijloace.

Problema apare atunci cand exista varianta de patron cinstit si angajat ciupitor… Care se invata cu ciupeala greu se mai dezobisnuieste, asa ca aici intr-avdevar este un impas. De-asta multi angajatori corecti cat de cat ia la puricat istoricul angajatilor cateva zile bune pentru a fii siguri ca fac alegerea corecta. Nu e nimic mai urat de cat bataia de joc, de cat o persoana care-si bate joc de munca si de banii tai. Nu as vrea niciodata sa am parte de asemenea angajati, dar nici eu nu mi-as bate joc de ei. Sunt de parere ca atata timp cat esti om cu cel de langa tine, nici el nu isi va bate joc. Oricat ar fii oamenii de nesimtiti, tot au o urma de suflet in el ascunsa undeva. Dupa cum spuneam, vina pentru aceasta ciupeala instaurata in mentalitatea colectiva este impartita si doar impreuna o putem schimba. Vom vedea oare angajati corecti? Vom vedea oare patroni care respecta angajatii?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.