TransferGO si transferurile bancare internationale

Transferurile bancare internationale au fost intotdeauna dificile, greoaie, riscante si pline de surprize neplacute precum comisioanele destul de mari. Din pricina faptului ca Romania are in acest moment peste 3 milioane de romani plecati la munca in strainatate, exista o nevoie destul de mare de servicii de transfer bani rapid si cu costuri cat mai mici. Se trimit foarte multi bani in tara si cred ca nimeni nu isi doreste sa plateasca comisioane ridicole pentru aceste transferuri. Se munceste greu in strainatate si astfel, fiecare cent conteaza.

De unde a aparut TransferGO?

TransferGo este o companie englezeasca fondata de Daumantas Dvilinskas pentru cei plecati in strainatate din Estul Europei. Rata celor care migreaza din Est in Vest este destul de mare din pricina saraciei si astfel, acesti oameni au nevoie de o modalitate de a trimite bani acasa cu costuri cat mai mici si intr-un timp cat mai scurt.

Ce isi propune TransferGo fata de concurenta?

  • Transfer bancar international in 24 de ore in 33 de tari membre UE si SUA
  • Comisioane incepand de la 0.99 eurocenti + 1.5% din rata conversiei valutare
  • Creare cont rapid si fara batai de cap

De ce ar trebui sa alegi TransferGo, companie noua in detrimentul vechilor metode:

Sa luam cazul romanilor de exemplu. Am primit bani din Olanda 100 de euro prin Wester Union si cel care a trimis a platit 120. Asta inseamna comision pe tranzactie de 20% ceea ce este inacceptabil. Dupa cum spuneam, romanii muncesc din greu in strainatate si nu e ok sa arunci banii pe comisioane.

Daca mai punem la socoteala faptul ca transferul banca clasic impune un timp de asteptare de vreo saptamana si pana la 10% comision di valoarea tranzactiei, din nou vedem ca TransferGo are un randament destul de bun.

Nu in ultimul rand, siguranta… Este fundamental si imperios necesar sa existe siguranta transferului. Trebuie sa existe acea incredere ca nu se ascunde o teapa in spatele acestei companii. Ei bine, daca o sa verificati o sa vedeti ca TransferGo este acreditata si supravegheata permanent de institutiile financiare din Marea Britanie. Imi plac oamenii corecti si de aceea am incredere in TransferGo.

Va las aici linkul sa va faceti cont https://www.transfergo.com/ro si sa vedeti pe propria piele ce inseamna bucuria femiliei cand primeste 99% din banii trimisi. Cred ca ne-am saturat cu totii de MoneyGram sau WesternUnion ce ciuntesc din ce in ce mai mult prin comisioane.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.