Nu-mi trebuie PC – nu invat

Intanesc tot mai multe persoane trecute de 30 sau 35 de ani care inca nu stiu cum se porneste sau cum se opreste un calculator. Nu inteleg cum a trecut tehnologia pe langa ei fara sa ii agate la vre-un moment, insa in fine, poate chiar nu au avut de-a face cu tehnica moderna.

Prieteni, au ajuns la 40 de ani si nu stiu nimic in plus la PC de cat sa trimita un mail sau sa caute ceva e Google. Calculatorul este extraordinar de performant si e pacat sa nu profiti de el pentru a invata lucruri noi sau pentru a face chiar bani. De cat sa stai pe Facebook toata ziua mai bine inveti sa faci ceva la PC, sunt tutoriale foarte utile pe internet.

E vorba de mentalitate aici. Daca nu le-a trebuit calculator pana acum nu au pus mana sa invete nimic. De ce sa faci ceva daca nu ti se cere? Nu mai este constiinta pentru caracterul autodidact. Sunt de parere ca pe masura ce traim trebuie sa invatam continuu, sa ne dezvoltam si sa crestem pe scara valorica odata cu varsta.

Acuma, fiecare face cum considera. Treaba e ca pe masura ce avansam ca civilizatie, tot mai mult vom depinde de calculator. In ziua de azi, depindem de calculatoare in proportie cam de 50% iar in strainatate cred ca procentul este mult mai mare. Sper sa avem parte pe viior de educatie mai buna inca din primii ani de viata iar tehnologia va ajuta destul de mult. Practic, cei care nu reusesc sa se puna la punct cu calculatoarele sunt cei trecuti de 40 de ani, oameni care au trait jumatate in vremuri fara PC si jumatate in vremuri in care tehnologia a inceput sa ia avant din ce in ce mai mult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.