Cele mai imputine masini

Lucrand la o statie GPL, oamenii care vin sa alimenteze sunt destul de des nevoiti sa deschida portbagajul masinii sau sa imi permita accesul in interior. Ei bine, din aceasta cauz imi pot face si eu o idee despre oamenii care vin zilnic sa alimenteze cu GPL. Stiti cum se zice, cum e casa asa si omul. Daca casa e imputita si dezordonata, asa e si omul.

La fel si cu masina, daca masina e murdara asa e si omul. Cele mai imputite masini sunt cele de serviciu. Nu cred ca am reusit sa vad pana acum o masina de serviciu care sa arate a masina, nu a cocina si ma refer aici la cei care lucrea pe teren, nu cu functii inalte. Nu inteleg de ce nu fac curat in ele… Evident ca le ia acasa si le folosesc si in interes personal, dar in asemenea hal de mizerie nu pot sa imi imginez cum le-ar putea folosi. Mie unul mi-ar fi sila sa ma urc intr-o masina care pute a hoit. Probabil intreprinderea nu le da bani pentru a spala masina, or merge pe ideea ca din moment ce o da omului acasa si se poate folosi de ea si in interes personal, omul o va spala macar din bun simt, nu va astepta tot timpul ca milogul de la firma.

Ei bine, nu se intampla asa. Omul asteapta ca milogul bani de la firma ca sa spele masina in ideea “ia mai da-i in pizda ma-sii, sa dea bani daca vor sa aiba masina curata”… Uitand uneori ca acea masina e folosita si de angajat in interes personal.

As vrea uneori sa ii fac de ras, sa le fac o mustrare in legatura cu mizeria din masina doar asa sa vad daca se simt prost. Probabil sunt atat de nesimtiti, incat jignirile nu ii mai ating…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.