Ce alegem la masina? Modulator FM sau stick?

Gusturile oamenilor sunt destul de impartite, totul se rezuma la utilitate. Fiecare este liber sa aleaga solutia care il avatajeaza mai mult. E drept, multi aleg solutii comandati interior de o fala prosteasca, nu ca le-ar trebui cu adevarat, insa hei, suntem o tara libera, nu? Cu toate acestea, fie ca optati pentru un modulator fm sau pentru un stick de memorie atunci cand vine vorba despre muzica ascultata in masina, ambele au avantaje si dezavantaje.

Modulatorul FM

Modulatorul FM emite pe o anumita frecventa ce va fi captata de antena radio a masinii. Cum masina capteaza Europa FM in oltenia pe 100.0 FM, modulatorul tau va emite pe o frecventa aleasa de tine, sa zicem 99,97 FM. In modulator, se pune un card de memorie sau un stick SUB si astfel ai muzica in masina. Avantajul acestui modulator fm consta in faptul ca nu ai nevoie de un radio performant pentru a te bucura de muzica preferata. Merge pe orice tip de radio, chiar si pe cele de pe vremea lui Pazvante Chioru’, cele cu casete audio si etc… Dezavantajul: cand treci cu masina pe langa cineva care are modulator setat cu frecventa apropiata or sa fie ceva interferente.

Stickul de memorie infipt in radio

Daca ai un radio model mai nou, cu slot USB, cu siguranta te poti bucura de muzica la un alt nivel. Cumperi un stick, pui ceva muzica pe el si in cateva secunde ai muzica preferata la tine. Dar, dupa cum spumean, ai nevoie de un casetofon auto de generatie noua. Cam acesta ar fi principalul dezavantaj. Ca si avantaje, putem numi rapiditatea si volumul mare de melodii ce poate fii incarcat de pe calculator. Sa ai stick de dimensiune mare si poti stoca pana la 10.000 de melodii pe care probabil nu le vei asculta niciodata.

Oricare solutie alegeti, ambele sunt moderne si ambele sunt functionale. Parerea mea este sa alegeti modulatorul FM.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.