Calitate cu www.lenjerii-hoteluri.ro

Inca de mic copil visez sa deschid o pensiune la Baile Herculane. M-am indragostit de acea statiune in urma cu vreo 3 ani, cand am fost la munca aproximativ o luna in zona. Desi stau la mai putin de 50 de kilometri de Herculane, nu ajung prea des in zona din pricina programului incarcat. Lucrez la statie 15 zile pe luna si in restul de 15 ma ocup de ale mele bloguri. O data la cateva saptamani tot ajung in Herculane la odihna.

De unde visul cu pensiunea? Nu stiu, imi place zona atat de mult incat as vrea sa traiesc putin si din turism. Iarna intr-adevar, nu prea vine nimeni, insa vara e plin de straini, de oameni care sunt atrasi la fel ca si mine de frumusetea locurilor. Imi doresc sa ridic o casa cu maxim 10 camere, nu am nevoie de mai mult. Sa am si eu o camera in care ma relaxez si de restul sa se bucure alti turisti, veniti poate de la distante de 10 ori mai mari fata de mine.

Am inceput sa caut pe net toate cele necesare. De la autorizatii la necesar de investitii. Am cautat pana si mobilier, lenjerii de pat despre care apropo, trebuie s ava vorbesc putin. Am fost acum 3 saptamani la Herculane si am stat la o pensiune noua. Nu inteleg cum prorietarul a primit autorizatie pentru acel imobil pentru ca totul era incropit la repezeala. Nimic nu era functional, lenjeriile de par se vedea ca au mai fost folosite. Nu as putea niciodata sa pornesc la drum cu chestii uzate sau care sa deranjeze turistul. Asa de greu era sa intre pe www.lenjerii-hoteluri.ro si sa comande niste lenjerii de pat pentru cel 12 camere pe care le are? Bineinteles ca nu, dar asa se fac afacerile la noi in tara.

Trebuie sa avem calitate daca avem pretentia sa prosperam. Romania este tara lui ieftin si mult, insa cu timpul acest stereotip se va schimba. Nimic nu tine vesnic, nici macar o mentalitate comunista, gaunoasa, bazata pe cantitate, nu pe calitate. Oamenii se vor schimba si ei incet incet si vor deveni asemenea occidentului. Cand or sa vada ca proasta calitate nu le serveste la nimic altceva de cat la nervi, cu siguranta se vor misca lucrurile din loc. Deocamdata inca mai tragem ponoasele unei generatii post comuniste care a inteles libertatea asa cum a vrut ea, nu cum a trebuit. Evident, nu trebuie sa reprosam nimanui nimic. E de ajuns sa incercam sa ne punem visele in aplicare dar nu oricum, intr-o maniera cat mai calitativa si cat mai orientata catre rezultate reale. Trebuie sa punem capat acestei epoci ciudate din care parem sa nu putem iesi prea curand.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.