S-au batut basistii?

Echipa de la Nasul Tv s-a luat la bataie cu echipa HotNews, ambele aflate in aceeasi incinta. Se pare ca spiritele sunt destul de incinse prin redactiile basiste de cand Basescu nu mai are fraiele puterii. Probabil nervii ating cote maxime in comportamentul celor care se stiu cu musca pe caciula, murdari, asa cum le sade bine basistilor.

Imi pare rau ca nu s-a lasat cu ceva decese, as fi vrut sa vad si ceva incendiu. Suna macabru, nu? Probabil, insa este singura cale de a scapa de niste lichele. Atat de mult rau au facut aceste redactii si atat de mult au intoxicat publicul in cei peste 10 ani de basit, incat ar merita pedeapsa capitala. Evident, acest lucru nu se va intampla niciodata din pacate.

Probabil mai departe de puscarie nu se va merge… Desi, e cam putin dupa cum spuneam, au facut prea mult rau ca sa scape doar cu atat. Cand incepe sa se stranga latul si sa zornaie a catuse peste tot, e clar ca spiritele se incing destul de usor. Probabil au crezut ca Basescu va dainui zeci de ani precum un veritabil Ceausescu

Ei bine, nu a fost asa… Tot ce are inceput are si sfarsit si imi pare rau ca Basescu a domnit atat de mult peste Romania. Au fost ani in care tara putea sa mearga inainte, nu inapoi. Au furat ca apucatii si au luat spagi de sute de milioane de euro. Ar merita pedeapsa capitala pentru distrugerea economiei nationale. Pacat cu evolutia drepturilor omului. Parca trebuia sa se opreasca la un anumit punct, sa nu mai evolueze. Pe Ceausescu l-au impuscat pentru mai putin daca stau sa ma gandesc mai bine, asa ca as vrea sa ii vad la zid pe toti cacaciosii ce au titulatura de puscariasi de vreo cateva luni bune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.