Loteria bonurilor schimba macazul

Loteria bonurilor schimba macazul, nu vor mai exista atat de multi castigatoti la urmatoarea extragere. Se vor extrage doar 100 de castigatori pentru ca premiul sa fie mai mare. La editia precedenta, au fost atat de multi castigatori incat premiul final, 1 milion de lei s-a impartit ca la nebuni intre mii de oameni. Astfel, premiul final pentru fiecare castigator in parte a fost undeva la 60 de lei. Imaginati-va oameni din toata Romania sa stea la coada pentru acesti 60 de lei la ANAF, iar ANAFUL sa controleze zeci de mii de comercianti pentru a valida bonurile.

Prima versiune de loterie a bonurilor a fost o tiganie execrabila tipica romanilor. A fost un rahat mestecat de mii de castigatori si o dezamagire. Nu se astepta nimeni sa fie atat de multi castigatori, asa ca dupa cum spuneam, urmatoarea editie o sa aduca ceva schimbari. Nu am inteles nici eu exact daca vor reusi sa mai starneasca interesul oamenilor, insa vom vedea. Cred ca or sa fie amatori si de aceasta data, insa nu asa de multi. ANAF-ul incearca sa faca ceva loto 6/49, insa oamenii sunt flamanzi si saraci, nu au chef de asemenea aiureli.

Intre noi fie vorba, evaziunea fiscala trebuie eradicata, insa nu din acest punct. trebuie inceputa curatenia dar nu de aici. Ideea e simpla: oamenii fac evaziune fiscala pentru ca nu au de ales. Pur si simplu sunt gatuiti de taxele si impozitele prea mari. Cei 24% ce reprezinta TVA-ul, un sfert din munca lor, incearca sa fie palmat, furat, sau cum vreti voi sa il numiti. Pe langa acest 24% ridicol se mai platesc impozite si alti draci, biruri si taxe. Probabil statul roman nu stie sa construiasca o economie de cat prin taiere si impozitare, insa statisticile dovedesc faptul ca aceste strategii au dus numai la destramare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.