Inele de la E-Ring RO

Vine un moment in viata fiecarui barbat cand trebuie sa ceara in casatorie. Ma gandeam de multe ori ca ar fi frumos sa fie si invers, adica femeile sa ceara si noi sa acceptam, caci la Biblie cam asa zice: barbatul trebuie sa fie cel care alege… Insa, daca asa s-a cladit societatea contemporana, sa jucam pana la capat. Nu putem sa mai schimbam absolut nimic. In fine, trecem peste… Vine momentul sa o ceri de nevasta dar inainte de asta, ai nevoie de un inel de logodna. Inainte de casatorie este logodna, ceva pas premergator sau angajament initial.

Intrii pe net si cumperi inel de logodna de la E-Ring RO. I-l dai ei in speranta ca-l va accepta. E destul de dificil pentru o femeie sa accepte un asemenea angajament, insa daca este aleasa ta si tu alesul ei, cu siguranta nu vor fi probleme. Te gandesti la faptul ca viata nu este facuta sa fie traita singur. Oamenii sunt “animale” afectuoase, care trebuie sa impartasasca sentimente unul altuia. Nu putem trai izolati sau singuri.

Ce faci atunci cand o iei de nevasta si constati ca nu este aleasa ta? Asta se numeste pripa desi multi or sa spuna ca nu-ti ajunge o viata sa cunosti un om. Aud mereu de familii despartite dupa 10, 15, chiar 17 ani de casnicie. Cum poti fii sigur ca alegi pe cine trebuie? Ei bine, nu ai cum sa stii, mai ales daca te casatoresti de tanar. Tineretea e frumoasa dar are si dezavantaje: imaturitatea. Nu esti matur la 20 de ani sau la 25… De ce nemtii se casatoresc dupa 35 chiar 40 de ani pentru prima data? Atunci considera ei ca au discernamant si ca pot sa aleaga mai bine…

E nevoie de putina maturitate in gandire atunci cand iei asemenea decizie chiar daca multi se lasa coplesiti de sentimente. E dificil, dar trebuie sa fim oameni pana la urma, nu animale. Trebuie sa judecam, nu sa traim din instinct sau ghidati de sentimente. Oamenii care se lasa ghidati de sentimente sunt oameni slabi, dar asta nu inseamna ca nu-s oameni!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.