Destinatii de vacanta

Acum ca a venit vara, fiecare incepe sa se gandeasca pe unde sa isi faca concediul. Chiar daca nu toti vor reusi sa isi ia concediu in aceasta perioada, cu siguranta foarte multi dintre noi vom pleca la munte sau la mare. Inca de pe vremea lui Ceausescu, cocnediile petrecute la munca sau la mare faceau deliciul familistilor. Iti iei familia si pleci 2 saptamani pe litoral sau la Baile Herculane, Felix, Tusnad, ETC…

Ce ati spune daca v-as recomanda un alt fel de concediu? O alta destinatie de vacanta, in tara, insa diferita de mare si de munca. Daca sunteti curiosi, click pentru mai multe detalii. Hai ca nu o sa va tin in suspans, este vorba despre Delta Dunarii. V-ati gandit vreodata sa mergeti sa vedeti Delta? Cu siguranta nu v-a trecut prin cap acest gand pentru ca turimsul in acea zona este foarte prost pus la punct. Practic, nimeni nu se ocupa de nici o promovare. Totul este lasat la voia intamplarii iar putinii turisti care pica de pe Google Maps se pot numara pe degete.

E pacat. E pacat ca nu exista interes pentru promovarea unor locuri mirifice precum Delta Dunarii. Nu pot sa cred ca avem in tara o asemenea minune si nimeni nu isi da interesul pentru a promova zona. Urat din partea noastra si urat din partea celor care sunt trimisi pe scaune inalte si nu isi fac treaba. S-au obisnuit sa faca treaba numai manati de parandarat si de bani, cand e vorba de interesul comun, nimeni nu misca un pai.

Delta Dunarii este unica in Europa, unica in lume si nu profitam de acest lucru. De fapt, daca ma uit mai bine nu profitam nici de litoral, ce sa mai zic de Delta? Parca suntem prea nepasatori de ceea ce se intampla in jur si nu e bine deloc. Trebuie luate masuri pentru a promova aceasta zona superba, unica in lume, dar cu un guvern capabil sa execute, nu doar sa ia spaga. Dupa cum spunea, ne-am obisnuit asa… Trebuie sa ne trezim din aceasa letargie in care am cazut in ultimii 25 de ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.