Apa NU este potabila

Cam asa scrie in jurul fantanilor din Severin de unde oamenii se inghesuie seara de seara sa ia apa. Nu cred ca este ceva specific Severinului, in toate orasele se poarta aceasta plimbare de seara cu bidoanele in plasa. In special cei batrani sunt impatimitii cursei cu bidonul.

Cand eram mic, aveam impresia ca oamenii batrani devin mai inteligenti din pricina faptului ca au mai multa experienta de viata, ca sunt mai de multa vreme pe aceasta planeta, insa acum observ contrariul. Din moment ce exista o placuta pe care scrie mare cat capul tau “Apa NU este potabila” de ce stai la coada sa o bei? Se fac niste cozi formidabile la aceste fantani si toata lumea ignora avertismentul. Oare nu inteleg cuvantul “potabila”? Sunt de acord ca suna putin mai ciudat, insa nu este un neologism abia intrat in DEX.

Cred ca asa este natia noastra, nu ascultam de nimeni si nu ne pasa daca cineva ne atrage atentia ca gresim. Autoritatile ar trebui sa inchida acele fantani pentru ca simplele avertismente plasate in apropiere clar nu au efect. E nevoie de autoritate si de impunere aici, am spus de multe ori faptul ca romanii nu ppt fii condusi cu vorba buna. Au nevoie de un militian care sa-i bata pana se caca pe ei in momentul in care insista in prostie si in gresala. Comunismul este singura solutie pentru un asemenea popor indobitocit peste masra. Imi pare rau sa o spun, insa asta gandesc.

Repet, ma asteptam ca macar cei batrani sa aiba oleaca de minte in troaca, insa din moment ce ei sunt cei care formeaza majoritatea cozii, no comment. Nu mai e nimic de spus. Te miri ca planeta Pamant se duce de rapa?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.