Cele mai daunatoare sucuri din comert

Cred ca suntem cu totii constienti de faptul ca in comert, in hipermarketuri, nu exista suc natural. Sucul natural este fructul stors de tine in casa, desi in ziua de azi nu mai ai siguranta ca fructul in sine este natural. Cu atatea chimicale in jur si in culturi, nu e de mirare ca merele de exemplu, nu mai au nici un gust.

Sa revenim la oile noastre, sau mai bine zis la sucurile noastre. Din moment ce nu exista sucuri naturale in magazine, haideti sa facem o lista cu cele mai daunatoare sucuri pe care le cunoastem cu totii:

  1. Rio si Ada Kaleh – sunt acele bidoane de 3 litri care costa undeva la 2 lei si un pic. Stau si ma intreb uneori cum reusesc sa isi scoata cheltuiala cu petul de plastic si cu sifonul dinauntru. La banii astia altceva inafara de chimicale si sifon nu ai cum sa primesti. La gust, imi aduce aminte de sucul la plic pe care il faceam cu sifon in copilarie. Erau acele pliculete cu 250 de lei / 25 bani in zilele noastre pe care le cumparam vara de vara. Copilaria in anii 90 era destul de sumara si de saraca.
  2. Coca Cola – multi au vazut pe la TV cum aceasta bautura curata rugina si face multe alte minuni. Coca Cola este daunatoare si din cauza faptului ca are cofeina. Un consum foarte mare de Coca Cola poate sa dauneze sanatatii inimii.
  3. Adria – cea mai bauta bautura pe la tara. Este o posirca ieftina, peste Rio si net inferioara Coca Cola, insa am pus Coca Cola pe locul secund din pricina periculozitatii. Adria este a 3-a in topurile noastre putand sa o consideram o bomba chimica in toata regula.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.