Merita investitia o husa pentru telefon?

Imi plac telefoanele mobile inca de mic, desi primul l-am cumparat abia in jurul varstei de 17 ani. Cam tarziu as putea spune, nu? Daca ne uitam astazi pe strada, vedem copii de 7 ani cu iPhone 6, insa pe vremea aceea telefonia mobila putea fii considerata inca la inceput. Sa imi aduc aminte si anul? Sa tot fie 2004 sau 2005. Eram in clasa a 11-a si incepusem sa lucrez la o tipografie din Severin. Faceam o bruma de bani, insa pentru un copil crescut in saracie erau destul de multi.

Primul meu telefon a fost un Siemens. Astazi nu mai gasesti nici macar pe internet de vanzare asemenea modele, insa putem aminti A70 si modele asemanatoare. Display-ul color nu ajunsese de mult in tara noastra, asa ca putem considera tehnologie timpurie si moderna un telefon Siemens. Nici vorba de smartphone pe atunci. Nu aveam internet acasa, ce sa mai zicem de telefon? Erau vremuri foarte simple, parca mai frumoase ca cele din ziua de azi, mai lejere. Parca te simteai mai linistit cand nu-ti suna telefonul de 10 ori pe zi cu diverse probleme. Astfel, as putea spune ca tehnologia aduce dupa sine nu doar evolutie, ci si stres.

Primul smartphone l-am cumparat in 2014, adica anul trecut, in tare de la RDS. Mereu am spus ca un telefon scump nu merita banii, insa aveam nevoie de functiile unui asemenea dispozitiv. Asa cum se intampla de obicei, am decis sa nu-l protejez cu nimic, nici folie nici husa. Urmarea a fost una usor de interpretat. Mi-a cazut din mana in curte si s-a spart touch-ul din sticla. Reparatia costa 150 de lei. Daca as fi avut atunci o husa de protectie, cu siguranta telefonul ar fi scapat. Iata cum, o data la nustiu cati ani, husa isi merita banii. Chiar daca eram anti – protectie, mergand pe ideea ca imi cumpar telefonul ca sa il folosesc, nu ca sa ma uit la el, mi-ar fi prins bine putina protectie in acel moment. Click pentru huse telefon in cazul in care ati patit-o si voi si va ganditi sa va protejati telefonul. Ar fii un sfat destul de real si de prietenesc, doar zic…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.