Videochat sau saracie?

Macar putem alege, nu? Suntem intr-o tara libera, care ne permite sa alegem. Am scapat de un comunism care interzicea orice si am dat de o libertate care permite orice. Atat de permisiva este libertatea in ziua de azi, incat unii fura cu sutele de milioane de euro si nu patesc absolut nimic si altii isi trag sufletul de azi pe maine daca reusesc totusi sa gaseasca ceva serviciu de subzistenta.

O sa va dau doar un exemplu: salariul minim pe economie in Romania. Este vorba despre 724 de lei bani in mana. Deci, apropae jumatate din cei care muncesc in aceasta tara, muncesc pe minimul pe economie. Acuma, ca patronii trec minumul in acte si mai pluseaza la negru ceva bani, e clara treaba, insa in mjoritatea cazurilor chiar se munceste pe cei 700 de lei.

Cum poate cineva sa se intretina din 700 de lei lunar? Sa facem un mic calcul. Te muti in chirie si platesti 100 euro pe luna chirie. Asta inseamna 450 de lei. Mai adaugi lumina 100 de lei si regia 100 de lei. Deja sunt 650 de lei. Din restul de 75 de lei ai putea sa traiesti o luna de zile? Cum sa iti mai indelinesti visele cand 75 de lei sunt banii care-ti raman dupa ce platesti subzistenta?

Fetele au o sansa in Romania in plus fata de noi, barbatii. Exista videochat-ul. Din videochat, poti sa scoti undeva la 1000 de euro pe luna, ceea ce-ti asigura un trai cat se poate de decent. Mai multe detalii despre posibilitatea unui asemenea job aveti pe charmstudios.ro. Bineinteles, exista acea aura tabu care balteste asupra videohatului. Oamenii nu prea inteleg ce trebuie sa faci atunci cand lucrezi in acest domeniu si au tendinta de a considera bordel aceste studiouri. Total fals si nu ma mir absolut deloc.

Romanii de obicei vorbesc ca sa se afle in treaba, le place sa barfeasca desi nu au intotdeauna dreptate. Se grabesc sa catalogheze si sa arate cu degetul indiferent de situatie. Am spus de multe ori ca este o problema destul de mare chestia asta si tine de mentalitate. Cu timpul, e posibil sa scapam de ea, insa pe moment nu cred ca avem sanse prea mari. Traim inca intr-o societate plina de oameni rai si meschini, ce au reusit sa corupa buna gandire pana in ultima sa molecula.

Femeile au de ales intre saracie si videochat, barbatii au de ales intre saracie si munca in stranatate. Pentru nimeni nu este usor, insa deocamdata acesta este maximum ce poate oferi Romania. Evident, Romania nu ofera absolut nimic si din aceasta cauza toti cei care incearca pana la varsta de 30 de ani sa isi faca un rost aici in tara, parasesc granitele si isi incearca norocul printre straini. Culmea, cum pleaca cum reusesc sa isi indeplineasca visele. De ce oare?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.