Mai bine apelezi la un stomatolog online

Am spus de multe ori faptul ca stomatologia nu este o meserie, nu este nici mcar o medicina, este o arta. Chiar daca in ziua de azi cabinetele stomatologice apar la fiecare colt de strada, sunt convins ca exista si cabinete extraordinare, unde lucreaza oameni de nota 10+. Faptul ca exista multe cabinete stomatologice ar trebui sa fie un lucru bun, insa din pacate nu este si spun asta cu toata responsabilitatea. Prietenul unui var de-al meu a intrat la facultatea de medicina in urma cu 3 ani cu media de bac 5.50, asa ca va dati seama ce medic o sa iasa din acea facultate. Sunt de parere ca un copil constient de faptul ca in viata o sa aiba nevoie de carte, nu ia 5 la bac apoi se face medic… Ia bacul cu 8 – 9 – 10 si altfel de om devine.

Nu am incredere in medicii stomatologi din oras, prefer sa caut un stomatolog online si sa fac cativa km extra de cat sa ma duc la niste oameni care nu sunt priceputi. Un stomatolog online are un avantaj foarte mare, pe pagina acestuia gasiti parerile clientilor si asta spune destul de multe. In acest mod, exclusa este posibilitae a de a intra intr-un cabinet al unui medic slab pregatit. Trebuie sa fim constienti de faptul ca tratamentele stomatologice nu sunt tocmai ieftine si nu sunt decontate in nici un fel. Un medic care iti greseste lucrarea nu iti va da banii inapoi, asta-i clar. Mare atentie cu cine lucrati si ce medic alegeti pentru ca traim in Romania, o tara in care fiecare face ce vrea. Cu bani poti sa devii orice, poti sa practici orice meserie. Facultatile in ziua de azi se fac doar pentru diploma si asta e o mare problema.

Trebuie sa avem grija de sanatatea noastra si sa fim constienti de faptul ca numai pe baza de recomandare vom reusi sa gasim un medic capabil sa ne rezolve problemele de sanatate, sfat aplicabil in orice domeniu al serviciilor daca stam sa ne gandim putin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.