Lupta cu oboseala

Sa muncesti la patron in ziua de azi nu e lucru simplu. Majoritatea se uita sa te munceasca cat mai mult pe bani cat mai putini. Uneori stai si te intrebi daca au pic de suflet in ei, insa se pare ca banii le-au luat mintile si le-au dus undeva departe, intr-un loc de unde nu cred ca se vor mai intoarce prea curand.

De vreo 2 ani de zile muncesc ceva program de 16 ore pe zi, 15 zile pe luna. Deci 16 ore, ma duc acasa si dorm 4 sau 5 ore apoi vin iar inca 16 ore la munca dupa care sunt doua zile liber. Ei bine, nu am luat concediu pana acum si ma gandesc destul de serios la varianta asta. Practic nu prea am timp sa ma odihnesc. Nu e asa simplu sa lucrezi 16 ore pe zi si apoi in timpul liber sa mai ai grija si de vreo 10 site-uri. Deocamdata ma descurc, insa incepe sa se acumuleze oboseala. Daca incerc sa ma odihnesc, raman in urma cu blogurile, daca incerc sa fac fata la toate, se acumuleaza oboseala. Care ar fi solutia? Pai sunt doua solutii: ori iau ceva concediu ca sa am vreme sa ma ocup putin in avans de site-uri, ori renunt la jobul obositor de 16 ore pe zi.

E destul de dificil sa pleci pentru ca te obisnuiesti cu jobul. In plus, parca-mi surade si ideea de a da peste nas putorilor care nu-s in stare sa isi gaseasca un singur job, ce sa mai zicem de doua? In stilul arogant si plin de tupeu parca imi permit sa dau peste nas celor care nu-s de nivelul meu. In viata e extraordinar de important sa iti cunosti limitele si sa te poti compara cu altii, in limita bunului simt totusi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.