Un mouse de calitate

De multe ori povestesc in articolele pe care le scriu pe diverse bloguri faptul ca romanii sunt ahtiati dupa ieftin si mult, nu dupa putin dar bun. Calitatea in Romania este inca departe de a putea fii inteleasa de poporul sarac, insa trag speranta inspre mai bine. Ma uit la mine si spun ca exista speranta pentru ca nici eu nu eram un adept atat de convins al calitatii.

Totul a pornit de la un singur mouse cumparat in urma cu vreo 8 sau 9 luni de zile. L-am gasit la reducere si l-am cumparat fara sa stau pe ganduri. In realitate costa 200 de lei iar eu l-am cumparat cu 50. Chilipirgiu inrait cum ma stiti, nu am rexistat tentatiei si am zis sa il incerc. Nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca exista diferenta de la cer la pamant intre un mouse de 15 lei si unul de 200. Eu sunt genul de om care tot ce isi doreste e sa-si faca treaba, putin conteaza mijloacele. Niciodata nu am cumparat un laptop nou de exemplu, merg numai pe second hand atat din pricina devalorizarii tehnologiei cat si din pricina nevoilor la care acesta trebuie sa raspunda.

Revenind la mouse, 9 luni mai tarziu bateriile inca rezista. L-am cumparat pentru ca scria pe cutie ca bateriile tin 3 ani. Mi s-a parut o gluma proasta, caci stim cu totii mousii wireless cum sunt: mari consumatori de energie.

Este vorba despre Logitech M525 in caz ca va intrebati despre ce discut si nu se compara cu nici un mouse wireless avut pana acum, incepand de la calitatea materialelor si terminand cu functionalitatea. Am avut un mouse wireless la care schimbam bateriile o data la doua saptamani, si cumparam numai Duracell. Pai daca calculez cati bani am economisit cu acest mouse in 9 luni: 18 seturi de cate 2 baterii, asta inseamna 18 x 7 lei = 126 de lei doar de aici. Functioneaza la fel de bine ca in prima zi si cu siguranta recomand acest mouse de calitate si altora. As da si 200 de lei pe unul daca as avea nevoie si nu as mai gasi la oferta, merita banii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.