The best erotic massage saloon in Bucharest

Din punctul meu de vedere, mai trebuie sa treaca multa apa pe Dunare pana cand Romania se va ridica la nivelul Europei din punct de vedere al mentalitatii. Suntem inca captivii prejudecatilor si al nesimtirii mentalitatii colective. Inca ni se pare ciudat si anormal un individ care face lucruri iesite din comun. Prejudecatile ne forteaza de cele mai multe ori sa catalogam si sa marginalizam fara sa cunoastem in detaliu persoana respectiva. Aparentele ce cele mai multe ori insala si europenii se pare ca au invatat aceasta lectie mult inaintea noastra, nu degeaba se spune ca suntem in urma lor cu cel putin 50 de ani din punct de vedere al nivelului de civilizatie. Toate se leaga intre ele, mentaitate, judecata, nivel de trai. Nu exista tara prospera ai carei oameni sa judece stramb, rapid si fara sa gandeasca. Nu putem sa evoluam atunci cand deschidem gura in ecunostinta de cauza sau sa spunem lucruri strambe, fara nici un fel de legatura cu realitatea.

Englezul care vine in Romania cauta the best erotic masage saloon pe Google fara sa stea prea mult pe ganduri. Ei pot sa gandeasca la lucruri de genul fara sa fie constransi de grija vecinului. In Romania, oamenii inca actioneaza in functie de ce gandesc sau ce spun cei din jur, iar eu intreb cum poti sa evoluezi inspre bine cand faci in acest mod? Fiecare om trebuie sa fie liber, nu constrans de prejudecatile altora sau ale sale proprii. Libertatea pentru care au murit eroii nostri in 89 exista doar la nivel declarativ si al granitelor, caci suntem constransi de un comunism mental, de un mod de gandire invechit si plin de negativism.

Romanii nu se duc la saloane de masaj erotic cu una cu doua pentru ca se gandesc in primul rand la ce ar spune lumea despre ei, prietenii, rudele, cunostintele daca ar afla ca practica asemenea saloane. Atat de jos poate sa te aduca o mentalitate colectiva rautacioasa si plina de prejudecati. Actioneaza precum o frana in calea occidentalismului si ne impiedica sa fim noi, sa facem lucrurile care ne plac si pe care ni le dorim.

Pai in Germania de exeplu vezi cupluri care intra in Sex Shop sau in saloanele de masaj erotic fara sa se sfiasca la intrare, fara sa se uite in stanga si in dreapta de 50 de ori inainte sa pasasca inaintru. Sunt niste mentalitati foarte deschise spre realitate si spre concret, numai noi, romanii, continuam in stilul propriu plin de prejudecati si de ganduri care nu au ce cauta intr-o societate normala. Poate peste 50 de ani, dar fac pariu ca discutam de minim 100, vom reusi sa gandim si noi ca europenii pe care ii admiram astazi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.